demarinuoret

Hei SIE!

 

Luet juuri meidän Joensuun Demarinuorten oma jäsenviestiä. Se lähetetään sähköpostitse kaikille Demarinuorten jäsenille Joensuun alueella.

Vaikka mitä toimintaa on suunnitteilla alueella ja valtakunnallisesti! Tämän lisäksi syksyä vauhdittaa ylioppilaskunnissa ja opiskelijakunnissa käytävät edustajistovaalit, joiden tiimoilta nyt ständäillään yliopistolla! Ota yhteyttä järjestösihteeri Nooraan, jos haluat olla mukana vaalityössä!

Toivottavasti nähdään tapahtumissa juuri SIUN kanssa. Lue näistä ja monesta muuta enemmän alta. Ja joko seuraat meitä Facebookissa? Jos et, niin tee se nyt www.facebook.com/savokarjalandemarinuoret

Tässä viestissä,

  1. Punkkua ja politikkaa: Uusien ja nuorten valtuutettujen tenttaus
  2. Savo-Karjalan Demarinuorten syyskokous Tahkolla 24.-25.11.
  3. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu!
  4. Muita tulevia tapahtumia!

 

1. Punkkua ja politikkaa: Uusien ja nuorten valtuutettujen tenttaus

Joensuun Demarinuorten syyskauden ensimmäisessä punkkua ja politiikkaa illassa on luvassa uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia keskusteluita! Kai juuri Sinä pääset paikan päälle?

Illan aikana pääsemme keskustelemaan meidän upeiden nuorien ja uusien valtuutettujen kanssa! Mukana menossa mm.  Sanna Heinonen (maakuntahallituksen jäsen), Joakim Kärkäs (hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja) ja Mari Ojalammi (valtuustoryhmän puheenjohtaja & henkilöstö- ja työllisyysjaoston jäsen).

Joten merkkaa kalenteriin ja tule paikalle huomenna pe 13.10. klo 17 Ravintola 60’s Palaveriin (Kauppakatu 22)! Ilta on avoin kaikille jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Joten ota kaverit mukaan ja tule mukaan!

 

2. Piirin syyskokous Tahkolla 24.-25.11.  

Savo-Karjalan Demarinuoret valtaavat Tahkon marraskuussa, tulethan sinä mukaan? Mikä upea politiikan superviikonloppu tulossa Tahkolla! Nimittäin sekä Savo-Karjalan Demarinuoret, että Savo-Karjalan Demarit pitävät omat syyskokouksensa siellä! Tätä et halua missata, joten kalenteri esiin ja ilmoittautumaan.

Joten ilmoittaudu mukaan Savo-Karjalan Demarinuorten syyskokoukseen! Se pidetään Tahkolla pe 24.11. klo. 17:00. Kokouksen jälkeen osallistumme seminaariin, jossa vierailee SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen! Lauantaina otamme osaa Savo-Karjalan sosialidemokraattien piirikokoukseen!

Syyspiirikokouksen esityslistalla sääntömääräiset asiat, kuten ensi vuoden toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta päättäminen. Kokouksessa valitaan myös ensi vuoden piirihallitus sekä piirin puheenjohtajat!

Tapahtuma on ilmainen kaikille jäsenille (sis. matkat, majoituksen, ruuat ja ohjelman). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.10. mennessä osoitteessa: https://goo.gl/forms/Ya3grMJix59nbas72

Ota yhteyttä järjestösihteeri Noora Kettuseen (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi tai p. 040 4846 774) mikäli sinulla on jotain kysyttävää!

 

3. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu!

 

JDN vapaaehtoinen jäsenmaksu

(Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana!)

4. Muita tulevia tapahtumia!

13.10. Punkkua ja politiikkaa: Uusien ja nuorten valtuutettujen tenttaus klo 17-19, paikka ravintola Palaveri (os. Kauppakatu 22)

17.10. TEEMAPÄIVÄ: Asunnottomien yö

klo 15-18 tutustu Järjestöbulevardiin Isossa Myyssä

klo 15-18 Kävelykadulla soppatarjoilu ja tietoa asunnottomuudesta

klo 18:30-20:30 Konservatorion salissa kahden dokumenttielokuvan esittely ja julkaisu. Lue lisää: https://asunnottomienyo.fi/tapahtumat/

22.10. klo 15 Joensuun Työväenyhdistyksen syyskokous

23.10. klo 17:30-19 TSL ja Demarinuoret: Älypuhelimen käyttöopetus

Ilmoittaudu mukaan tuutoriksi järjestösihteerille (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi)

26.10. klo 17:30-19 TSL ja Demarinuoret: Tablettien käyttöopetus

Ilmoittaudu mukaan tuutoriksi järjestösihteerille (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi)

28.10.  Halloween  bileet lapsille

6.11. Demarinuorten Brexit -keskustelutilaisuus & syyskokous

8.11. ISYY Edarivaalien varsinainen äänestyspäivä

9.11. TEEMAPÄIVÄ: Kristalliyö (lisätietoja tulossa!)

10.11. TEEMAPÄIVÄ: Nenäpäivä (lisätietoja tulossa!)

Informaatiota toiminnastamme löydät nettisivuilta www.savokarjalandemarinuoret.fi