Arvon Joensuun Demarinuorten jäsen!                                                                               
Tämä on Joensuun Demarinuorten jäsenviesti 2/2014. Jäsenviesti ilmestyy kaikille Joensuun Demarinuorten jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosi nettisivujemme kautta, jotta viestit saapuvat varmasti perille. Informaatioita toiminnastamme saat helposti myös nettisivuiltamme http://www.itasuomendemarinuoret.fi  tai facebook-sivuiltamme

https://www.facebook.com/JoensuunDemarinuoret

Tässä viestissä:

1)Joensuun Demarinuorten tapahtumatoiminta Helmikuussa

2)Muita mielenkiintoisia tapahtumia Joensuussa

 

1) Joensuun Demarinuorten tapahtumatoiminta                                                             

Kirjojen vaihtotori ja lukupiirin startti. Tuo omia kirjojasi vaihtoon ja ota uusia tilalle. Marja-Liisa Julkunen esittelee teostaan Katsomosta kulisseihin. 11.2  klo 18.00  Joensuun Työväentalolla

 

14.-16. helmikuuta 2014 Demarinuorten Tulevaisuuden Tekijät on uusille jäsenille suunnattu koulutussarja. Kolmen viikonlopun aikana tutustutaan vaikuttamisen välineisiin, politiikan sisältöihin ja ennen kaikkea vietetään aikaa tutustuen muihin samanhenkisiin nuoriin.

 

Paikallinen työväenhistoria tutuksi. 19.2  klo 16 Joensuun Työväentalolla

Järjestäjät TY ja Joensuun Demarinuoret: Sakari Tahvanainen kertoo Joensuun poliittisen työväenliikkeen taipaleesta.

 

20.2. klo 15: Kirjoitusklinikka Joensuun Työväentalolla
Järjestäjät TY ja Joensuun Demarinuoret:

Sykkiikö runosuoni? Sauhuaako kynä?  Haluatko kertoa oman näkemyksesi tai jakaa kokemuksiasi suuren lukijakunnan kanssa? Haluatko saada viestisi läpi? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus oppia kirjoittamisen aakkoset ja saada hyvä alku vaikuttavalle kirjoittamiselle. Joensuun Demarinuorten kirjoitusklinikalla tutustutaan lehtikirjoittamiseen ja mietitään yhdessä tapoja aktiiviseen kirjoittamiseen.
Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!

 

20.2  Uusien ilta.  Tuuppase kaveriasi mäessä

Lähtö Joensuun Työväentalolta kello 17 kirkonmäelle. Joensuun Demarinuoret järjestävät mäenlasku- tapahtuman. Tule laskemaan mäkeä, nauttimaan lämpimästä mehusta hyvässä seurassa ja tuo kaverisikin mäkeen!

 


Helmikuun lopussa: TY ja nuoret: Tutustuminen kaupungintaloon ja valtuustonkokouksen seuraaminen

–      Johdatus kunnallispolitiikkaan ja omiaan nuoriin valtuutettuihin tutustuminen

–      Minustako kunnallispoliitikko? Tutustutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja etsitään yhdessä mm. valtuuston vanhoja pöytäkirjoja netistä.

 

 

2)Muita mielenkiintoisia tapahtumia Joensuussa0

Kyselytunti 23.2. klo :15 Tenttaa kaupunginhallituksen SD-jäseniä ja opi uutta tilaaja-tuottaja-mallista. Minkälaista politiikkaa Joensuussa tehdään? Kyselutuntia ennen tarjolla kahvia ja pullaa ja mahdollisuus järjestää nuorten oma juttutuokio.

 23.2  klo 16: Joensuun Työväenyhdistyksen kokous teemalla eduskuntavaalien ehdokasasettelu, puoluekokousasiat sekä muut ajankohtaiset kuntapoliittiset asiat. T ule mukaan jännittämään kuinka käy meidän nuorille ehdokkaillemme. Kenelle tulevat puoluevaltuusto- ja hallituspaikat?

 23.2 klo 18.30 Joensuun SDP kunnallisjärjestön vaalikokous

Kokouksessa valitaan Joensuun alueen puoluekokousedustajat ja tutustutaan Joensuun kaupungin työllisyysohjelmaan.

Viestin välitti,
Eveliina Reponen
Järjestösihteeri
Itä-Suomen Demarinuoret ry
040-484 6774