Jakelu: Joensuun Demarinuorten jäsenet
Jäsenviesti 17.8.2017

Hei sinä Joensuun Demarinuorten jäsen!

Sähköpostiisi kilahti juuri Joensuun Demarinuorten jäsenviesti. Jäsenviesti lähetetään sähköpostitse kaikille Joensuun alueen Demarinuorten jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosia nettisivujemme kautta, jotta viestit saavuttavat sinut jatkossakin! Informaatiota toiminnastamme löydät nettisivuilta www.savokarjalandemarinuoret.fi
Joko seuraat meitä Facebookissa? Jos et tee se nyt, www.facebook.com/joensuundemarinuoret!

Ilman teitä jäseniä tapahtumien järjestäminen ei ole mahdollista, joten tapahtumien onnistumiseksi ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi! Tässä viestissä,

1. Joen Yön tapahtumat
2. Ylioppilaskunnan ja opiskelijakunnan edustajistovaalit syksyllä 2017
3. Käy kirjoittamassa kuntalaisaloite maksuttomasta ehkäisystä!
4. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu!
5. Muita tulevia tapahtumia!

 

1. Joe Yön tapahtumat

Joen Yö järjestetään pe 25.8., ja silloin tapahtuu, vaikka mitä! Pääsetkö mukaan talkoilemaan ja viettämään aikaa yhdessä? Lue alta tarkemmin mitä on tarjolla, tervetuloa mukaan! Tiedossa on,

klo 16-20 teltta Järjestöbulevardilla
Olet tervetullut mukaan päivystämään teltalle ja juttelemaan Joen Yön kävijöiden kanssa. Tarjolla tietenkin hyvä porukka, aatetta, ja hyviä keskusteluita! Vuorot ovat 2 tunnin vuoroja (klo 16-18 ja klo 18-20), josta viimeinen vuoro on myös purkuvuoro. Ilmoittaudu mukaan laittamalla s-postia järjestösihteeri Nooralle (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi).

klo 17-19 avoimet ovet Työväentalolla
Tule mukaan esittelemään demariperheen toimintaa ja keräämään palautetta Työväentalon avoimiin oviin. Apua tarvitaan myös teen ja kahvin keitossa. Vuoro on klo 17-19. Ilmoittaudu mukaan laittamalla s-postia Nooralle (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi).

klo 19-21 jäsenten yö
Haluamme kutsua sinut mukaan Jäsen Yöhön Työväentalolle (Yläsatamakatu 7B, 2 kerros)! Tiedossa keskustelua ajankohtaisista politiikan aiheista, syksyn tulevista tapahtumista sekä rentoa yhdessä oloa. Tarjolla myös pientä purtavaa. Toivottavasti juuri Sie pääset paikan päälle!

2. Ylioppilaskunnan ja opiskelijakunnan edustajistovaalit syksyllä 2017

Opiskeletko itse UEF:issa tai Karelia AMK:ssa? Tunnetko jonkun, joka opiskelee Itä-Suomen yliopistossa tai Karelia ammattikorkeakoulussa? Ilmoittaudu tai vinkkaa tutusta opiskelijasta Nooralle (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi) ja me kysymme häntä ehdolle edustajistovaaleisssa!

Edustajistovaaleilla valitaan ylioppilaskunnan ja opiskelijankunnan ylin päättävä elin, jonka tehtävänä on palvella jäseniä sekä toimia yhdyssiteenä ja edunvalvojana opiskelijan arjessa. Edustajiston jäsenet pääsevät vaikuttamaan laajasti opiskelijoiden asioihin kuten siihen, minkä suuruinen jäsenmaksu on ja mihin se käytetään. Edustajistonvaalien ehdokasasettelu päättyy lokakuun alussa.

Lisätietoja ISYY:n vaaleista: https://isyy.fi/vaalit/

 

3. Käy kirjoittamassa kuntalaisaloite maksuttomasta ehkäisystä

Maksuton ehkäisy kaikille alle 25-vuotiaille nuorille on konkreettinen toimi nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Maksuttomuus lisää tutkitusti ehkäisyn käyttöä. Ehkäisy ei ole vain talousasia: sen inhimilliset vaikutukset ovat korvaamattoman tärkeitä.
Käy kirjoittamassa kuntalaisaloite: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/3750 Ja jaa tietoa eteenpäin ystäville ja tuttaville!

 

4. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu

JDN vapaaehtoinen jäsenmaksu

Klikkaa kuvaa niin saat sen isommaksi!

 

5. Tulevia tapahtumia

25.8. Joen Yö (kts. tarkemmat tiedot yltä)
26.8. klo 10-12 JAPin rantakala, Joensuun matkustajasatamassa
26.8. klo 10-14 Kiihtelysvaaran Tatti-karnevaalit
28.8. Valtuuston kokous
6.9. UEF:n lukuvuoden avajaiset
klo 16-18 ständi Kampusrysäyksessä Alkukivillä
klo 18 poliittisten rasti ravintola Mikossa