Demarinuoret on valinnut uudeksi poliittiseksi suunnittelijaksi Kalle Virtasen, 25. Virtanen tulee vastaamaan Demarinuorten poliittisen sisällön suunnittelusta ja kampanjoinnista puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Virtanen vastaa myös Demarinuorten työryhmistä, kannanottojen ja asiakirjojen valmistelusta, sekä Demarinuorten kansainvälisistä työtehtävistä. 

Virtanen on opiskellut aikaisemmin historiaa ja viimeistelee nyt kansainvälisen politiikan maisteriopintojaan Tampereen yliopistossa. Hän on ollut mukana monissa järjestöissä sekä hoitanut yhteistyössä demarinuorten ja demariopiskelijoiden kansainvälistä toimintaa muiden järjestöjen edustajien kanssa. Virtanen on tehnyt töitä myös lasten ja nuorten parissa.

”On huippua päästä osaksi näin motivoitunutta työyhteisöä. Tulevina kuukausina ja vuosina riittää varmasti tehtävää, jotta hyvinvointivaltion tulevaisuus voidaan taata!”, Virtanen toteaa.

Demarinuoret on valinnut myös Jussi Tauriaisen, 28, Demarinuorten koulutussuunnittelijaksi. Tauriainen tulee työssään vastaamaan mm. Demarinuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestämisestä, koulutussisältöjen kehittämisestä ja jäsenistöstä. Tauriaisen työsuhde kestää vuoden 2021 loppuun. 

Tauriainen on aiemmin toiminut muun muassa opetus- ja kasvatustoimen työtehtävissä, sekä urheiluseuratoiminnassa. Hän työskenteli Kaakkois-Suomen Demarinuorilla järjestösihteerinä, josta siirtyy nyt koulutussuunnittelijan tehtävään Demarinuorten keskustoimistolle.

“On erittäin motivoivaa aloittaa työskentely Demarinuorten keskustoimistolla. Toivottavasti pääsemme pian lähitapahtumien ja lähitapaamisien pariin! “ kertoo Tauriainen toiveikkaana.

“Mahtavaa saada Kalle ja Jussi Demarinuorten keskustoimistolle töihin! Molemmat vakuuttivat meidät analyyttisellä työotteella ja innostuneella asenteella. Jussilla oli tuoreita ajatuksia Demarinuorten jäsenhankinnan kehittämiseksi. Kalle puolestaan osasi lähestyä uudella tavalla jäsentemme osallistamista poliittiseen valmisteluun. Molemmat ovat loistava lisä tiimiin!” pääsihteeri Veera Alahuhta kertoo. 

Tervetuloa töihin Demarinuorille Jussi ja Kalle!

Lisätiedot:

Kalle Virtanen
Poliittinen suunnittelija
Demarinuoret
kalle.virtanen@demarinuoret.fi

Jussi Tauriainen
Koulutussuunnittelija
Demarinuoret
p. 050 433 9948
jussi.tauriainen@demarinuoret.fi

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
Demarinuoret
p. 040 769 6376
veera.alahuhta@demarinuoret.fi