”Auringonlaskun jälkeen koittaa uusi aamu.” (Tuntematon)

Demarinuoret järjestää kesäleirin 1.-3.8. Hämeenlinnassa Kaunisniemen leirikeskuksessa

Lähde nauttimaan mahtavasta seurasta, laadukkaasta ohjelmasta ja aamuun venyvistä keskusteluista kauniissa Kaunisniemen luonnossa!

Tiedossa on paljon erilaisia seminaareja, keskusteluja, työpajoja ja muuta toimintaa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aina vastaliittyneistä piirien superaktiiveihin. Leiri on myös Tulevaisuuden Tekijät -sarjan toinen koulutusviikonloppu.


Kesäleirin ohjelma rakentuu kolmen teeman ympärille:

1. Sosialidemokratian tulevaisuus

Laadukasta poliittista sisältöä tiedonnälkäisille ja kyseenalaistaville demarinuorille. Alustajina mm. Erkki Tuomioja, Reijo Paananen ja Esa Suominen.

2. Demarinuoret – vakuuttava, asiantunteva ja innostava poliittinen nuorisojärjestö

Miten Demarinuoret valmistautuu tuleviin eduskuntavaaleihin? Millainen järjestö on Demarinuoret – entä millainen haluaisit sen olevan? 

3. Tunne toveri

Oli lajisi sitten jalkapallo, pingis, speed dating tai makkaranpaisto, Demarinuorten kesäleirillä on taatusti hauskaa!


Leirin hinta on 30 euroa. Hinta pitää sisällään matkat julkisilla, majoituksen, ruokailut sekä ohjelman. Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.7. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100% osallistumismaksusta.