Haemme tiimiimme toimeliasta ja oma-aloitteista KESÄTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-elokuun ajaksi!

Kesätyöntekijänä roolisi on olla mukana Demarinuorten keskustoimiston päivittäisessä työssä ja auttaa arjen rattaiden pyörittämisessä. Tässä tehtävässä menestyy tekijä, jolla on intoa oppia uusia taitoja, halua kysellä kysymyksiä ja ennen kaikkea toimeen tarttuva asenne. 

Kesän aikana pääset valmistelemaan Demarinuorten liittokokousta, nuorten vaikuttamistyötä SDP:n puoluekokouksessa ja saat johdannon siihen, millaista järjestötyön arki on. Konkreettisesti työsi voi sisältää tapahtuma- ja viestintätuotantoa, taloutta ja hallintoa sekä politiikan seurantaa. Työtäsi voidaan mahdollisuuksien mukaan räätälöidä sinun kiinnostuksen kohteiden ja erityisosaamisen pohjalta. 

Sinun ei tarvitse olla valmis politiikan ammattilainen tai järjestöguru, mutta katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta. Toivomme, että osaat kirjoittaa sujuvasti suomeksi ja sinulla on vähintään perustason tietotekniset taidot. Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen viestinnästä tai politiikasta ja Demarinuorten toiminnan tuntemuksen. Tärkein ominaisuus on kuitenkin into osallistua järjestön toimintaan ja kehittämiseen osana Demarinuorten porukkaa.

Työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi tarjoamme puhelin-, lounas- ja virike-edun. Työsuhde on kokoaikainen ja työ saattaa sisältää ilta- tai viikonlopputöitä. Työ sijaitsee Helsingissä Demarinuorten keskustoimistolla Ympyrätalolla, mutta osa työstä saattaa tapahtua etänä. 

Toivomme, että voit aloittaa työn kesäkuun alussa, mutta tarkasta aloituspäivämäärästä voidaan sopia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 29.4. mennessä osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Otsikoi sähköpostisi “Kesätyöntekijä 2020”.

Lisätietoja työpaikasta saat:

Veera Alahuhta
Demarinuorten pääsihteeri
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
040 76 96 376 (ma-pe 9-16)