Workers Youth Festival

Demarinuoret ja SONK ovat osa kansainvälistä sosialidemokraattisten nuorten liikettä. Euroopassa nuoret demarit kokoaa yhteen ECOSY ja maailmanlaajuisesti nuorison punalippua kannattelee IUSY.

Jäsenillämme on mahdollisuus lähteä mukaan kansainväliseen toimintaan ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Niitä on laidasta laitaan eri teemoilla aina vapaamuotoisemmista leireistä kovatasoisiin seminaareihin. Tämän kevään ja kesän aikana on useita loistavia tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan tovereihin ympäri maailmaa.

Laita päivät talteen ja ilmoittaudu! Tarkemmat tiedot tapahtumista saat linkkien takaa.

IFM-SEI Right-Wing Extremism Seminar
28.4.-5.5. Vilna, Latvia

Oikeistolaiset populistipuolueet ovat edelleen nousseet Euroopassa. Epädemokraattiset, rasistiset, Islamin vastaiset ja homofobiset poliittiset linjat ovat kasvattaneet suosiotaan. Helpoilta kuulostavat ratkaisut vetoavat äänestäjiin, vaikka nykyinen maailma vaatisi todellisia ja oikeudenmukaisia ratkaisuja.

Lähde mukaan etsimään todellisia ratkaisuja ja vasemmistolaista vastausta äärioikeiston nousuun!

Workers Youth Festival
9.-12.5. Dortmund, Saksa

Tätä kansainvälistä DAY-tapahtumaa et halua jättää välistä! Suuri työläisnuorten festari kerää yhteen jopa kesäleiriä laajemman joukon nuoria sosialidemokraatteja. Festareilla on todella laadukasta ohjelmaa, jossa käsitellään ammattiyhdistysliikettä, sosialidemokratiaa ja muita poliittisia kysymyksiä. Vapaata aikaa ja hauskanpitoa riittää senkin edestä!

FNSU Conference
31.-2.6. Kööpenhamina, Tanska

Pohjoismaan demarinuoret ja -opiskelijat järjestää Kööpenhaminassa suuren konferenssin, jonka aiheena on “A new era for the Social Democratic welfare state”. Nuorten ja opiskelijoiden lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset ammattiyhdistysliikkeet, vaikutusvaltaiset poliitikot sekä sosialidemokraattiset ajatuspajat.

Miten hyvinvointimalli voi selviytyä markkinatalouden ja oikeistolaisen politiikan paineessa? Kuinka kansalaisten oikeudet laadukkaisiin palveluihin ja hyvään työelämään voidaan turvata?

ECOSY Summercamp
(VKO 29), Turkki

Paras, mahtavin ja mieleenpainuvin kansainvälinen tapahtuma on ECOSY:n kesäleiri. Yli 1000 sosialidemokraattista nuorta ympäri Euroopan kokoontuu yhteen usean päivän ajaksi nauttimaan Turkin lämmöstä ja loistavasta poliittisesta ohjelmasta. Paljon seminaareja, työpajoja, marsseja, pohdintoja, ajatuksia ja keskusteluja erilaisista aiheista erilaisten ihmisten kanssa.