Demarinuoret ja SONK ovat osa kansainvälistä sosialidemokraattisten nuorten liikettä. Euroopassan nuoret demarit kokoaa yhteen YES ja maailmanlaajuisesti nuorison punalippua kannattelee IUSY.

Jäsenillämme on mahdollisuus lähteä mukaan kansainväliseen toimintaan ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Niitä on laidasta laitaan eri teemoilla aina vapaamuotoisemmista leireistä kovatasoisiin seminaareihin. Tämän kevään ja kesän aikana on useita loistavia tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan tovereihin ympäri maailmaa.

Laita päivät talteen! Tarkemmat tiedot tapahtumista ja ilmoittautumisesta saat linkkien takaa sitä mukaa, kun tiedot järjestäjien taholta tarkentuvat.

Lisätietoja Demarinuorten KV-toiminnasta:
Elisa Selinummi, elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi, KV-sihteeri
Ossi Ollikainen, ossi.ollikainen(a)gmail.com, KV-työryhmän puheenjohtaja

KV-TAPAHTUMAT 2014

Huhtikuu: YES Winter School, Bryssel
Winter University on yksi loistavimmista tavoista lähteä mukaan YES:n toimintaan. Yhteistyössä S&D -parlamenttiryhmän ja FEPS:n kanssa järjestetty laadukas seminaari tarjoaa mahdollisuuden tutustua eurooppalaiseen vaikuttamiseen.

Seminaari on perinteisesti järjestetty maalis-huhtikuussa Brysselissä. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Demarinuoret ja SONK lähettävät seminaariin neljä osallistujaa ja ilmoittautuminen avataan heti, kun tarkempia tietoja saadaan järjestävältä taholta.

28.-30.5. FNSU Congress, Kööpenhamina/Tanska
Demarinuorten ja SONKin pohjoismaisen kattojärjestön FNSU:n kongressi järjestetään 28.-30.5. Kööpenhaminassa, Tanskassa. Siellä päätetään FNSU:n tulevan kauden toiminnasta sekä pohjoismaisten järjestöjen poliittisista linjoista. Lisäksi kongressissa FNSU:n puheenjohtajuus siirtyy seuraavan kaksivuotiskauden ajaksi Suomeen Demarinuorille.

Lisätietoa kokousedustajien valinnasta tulee myöhemmin.

20.8.-27.8. IUSY World Festival, Malta

IUSY World Festival on vuoden odotetuin KV-tapahtuma! Viikon kesäleiri kokoaa yhteen tuhansia nuoria sosialidemokraatteja ympäri maailman. Ohjelmassa on luvassa paljon seminaareja, työpajoja, marsseja, pohdintoja, ajatuksia ja keskusteluja erilaisista aiheista erilaisten ihmisten kanssa.

Alustavien tietojen mukaan leiri järjestetään 18.8.-24.8. Maltalla. Tieto ei kuitenkaan ole vielä täysin varmaa ja muutoksia sekä tarkennuksia tulee, kun niitä on saatavilla.

Laittakaa kuitenkin jo korvan taakse ja seuratkaa kevään aikana uutisointia sekä Facebookissa että nettisivuilla. Leirille lähtee Suomesta noin 30 hengen delegaatio ja JUURI SINÄ haluat olla siinä mukana!

Kurt Löwenstein Education Centre, Werftpful / Saksa
Kurt Löwensteinin koulutuskeskuksessa (http://www.kurt-loewenstein.de/englische_seite/) järjestetään vuoden aikana laadukkaita seminaareja. Demarinuoret ja SONK korvaavat 1-2 kiinnostuneelle osallistumismaksut (35-70e, sis. ruuat, majoitus, ohjelma) mutta lennot ja ilmoittautumiset tulee hoitaa itse. Tarkemmat tiedot seminaareista lisätään nettisivuille, kun tietoa on saatavilla.

14.4.-21.4. Queer Easter 2014
11.5.-18.5. International system, law and human rights
24.8.-31.8. Summer School on Feminism
24.8.-31.8. Winter School on Migration