eventpic_KoVa

Demarinuorten ja ammattiliittojen järjestämä Kohti vaalivoittoa -seminaari virittää meidät vaalitunnelmaan.

8.–.9.11. Jyväskylässä järjestettävässä seminaarissa valmistaudutaan ensi kevään eduskuntavaaleihin, kuullaan laadukkaita esityksiä ja puheenvuoroja ja käydään loistavia keskusteluja hyvässä porukassa. Täällä tapaat nuoria eduskuntavaaliehdokkaita ja pääset jakamaan ajatuksia tulevasta koitoksesta. Tätä syksyn suurtapahtumaa et halua ohittaa.

Ole ilmoittautuessasi yhteydessä omaan ammattiliittoosi. Useimmat liitot kustantavat jäsentensä osallistumisen seminaariin.

Ilman liiton tukea osallistumismaksu on 55 euroa. Osallistumismaksu sisältää ohjelman, matkat, ruokailut ja majoituksen Jyväskylässä. Muista ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot ja huonekaveritoive. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 27.10.2014. Jos et tarvitse majoitusta, ole ystävällisesti yhteydessä Matias Mäkyseen.

Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Kahta vuorokautta ennen tapahtuman alkua tai tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysimääräinen osallistumismaksun hinta. Viime hetken sairastumistapauksissa edellytämme lääkärintodistusta.

Lisätiedot liiton poliittiselta sihteeriltä Matias Mäkyseltä sähköpostitse: matias.makynen@demarinuoret.fi.

Ilmoittaudu mukaan täältä!


Ohjelmassa mm:

Valtiovarainministeri ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoo, miksi menestyminen vaaleissa on tärkeää, miten SDP lähtee vaaleihin ja miten demarinuoret voivat osallistua puolueen kampanjaan.

Lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila kertoo lasten ja lapsiperheiden asemasta Suomessa. Mitä voisimme tehdä paremmin?

Akatemiatutkija Mikko Jakonen Jyväskylän yliopistosta kertoo, miten työn uudet muodot vaikuttavat yhteiskuntaan sekä miten sosialidemokratian pitäisi vastata uuden työn haasteeseen.

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtman: SDP ja uuden kasvun eväät

Keskustan kansanedustaja Mauri Pekkarinen: Keskustan vaihtoehto. Paluu punamultaan?

Iltaohjelmassa jäsenten pitkään toivoma suuri väittelymestaruuskilpailu, jossa Sinä voit näyttää taitosi tässä jalossa ja perinteisessä älymittelössä.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.