Progressive Alliance järjestää Activist Academyn Lontoossa 9.-11.7.2018. Demarinuoret lähettävää seminaariin edustajan. Hae mukaan seminaariin vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä (englanninkielinen) 23.2.2018. mennessä! Voit hakea, jos olet 18-30-vuotias SONKin tai Demarinuorten jäsen ja tunnet puoluetoimintaa. Tapahtuman kieli on englanti.

Ohjelmassa on teemallisia työpajoja, jotka kestävät koko seminaarin ajan.

”The Academy will offer instruction and training in all relevant sectors of modern party organization and communication work in the context of political campaigns. Targeting young party members in particular, it will give them the opportunity to exchange experiences and further develop their skills in management, communication and campaigning as well as give room for political discussion.”

Ohjelma:

8 July
Arrival and welcome dinner for participants on progressive agenda, alliances and strategies in the 21st century

9 -10 July
Training in the areas of
– modern political communication: topical and digital campaigning, political framing
– progressive management and organization

11 July
Putting instruments and techniques to work
– joint elaboration of a campaign
– on the ground campaigning and canvassing

12 July
Departures

Activist Academyyn osallistuminen on osallistujille ilmaista, ja tapahtuma sisältää osallistujille lennot ja ylläpidon. Ilmoittautuminen seminaariin on sitovaa, ja sen voi valinnan jälkeen peruuttaa ainoastaan matkustamisen kieltävällä lääkärintodistuksella.

Hae mukaan nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si (englanninkielinen) 23.2.2018 mennessä Demarinuorten kansainvälisten asioiden sihteerille Jani Kykkäselle osoitteeseen: jani.kykkanen@demarinuoret.fi.

Lisätietoja:

Jani Kykkänen
jani.kykkanen@demarinuoret.fi
+358 40 827 9779