Young European Socialists – YES järjestää Feminist network – seminaarin Liettuan Vilnassa 1.-4.3.2018. SONK ja Demarinuoret lähettävät seminaariin edustajia. Hae mukaan seminaariin vapaamuotoisella hakemuksella 9.2.2018. mennessä!

Ohjelmassa on teemallisia työpajoja, jotka kestävät koko seminaarin ajan.

Seminaarin lopuksi luonnostellaan YES:n feministinen ohjelma. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös trust team -häirintäyhdyshenkilökoulutusta, josta saatavaa osaamista voidaan jatkossa hyödyntää myös liittojen tapahtumissa. Ilmoita hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut myös trust team -koulutuksesta. Seminaarin kielenä on englanti.

Seminaariin osallistujien omavastuu on 100€, joka sisältää kotimaan- ja ulkomaanmatkat sekä majoituksen ja ruokailut seminaarin ajalta. Ilmoittautuminen seminaariin on sitovaa, ja sen voi valinnan jälkeen peruuttaa ainoastaan matkustamisen kieltävällä lääkärintodistuksella.

Hae mukaan nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 9.2.2018 mennessä Demarinuorten kansainvälisten asioiden sihteerille Jani Kykkäselle osoitteeseen: jani.kykkanen@demarinuoret.fi.

Lisätietoja:

Jani Kykkänen
jani.kykkanen@demarinuoret.fi

+358 40 827 9779

Essi Virtanen
essi.virtanen@sonk.fi
+358 45 277 5070