Young European Socialists – YES järjestää Feminist and Queer network – seminaarin Sloveniassa, Ljubljanassa 26- 29.1.2017. SONK ja Demarinuoret lähettävät molemmat seminaariin yhden edustajan. Hae mukaan seminaariin vapaamuotoisella hakemuksella 5.1.2017. mennessä!

Seminaarissa keskitytään ihmiskauppaan ja YES:n näkökulmiin prostituution laillistamisen osalta. Seminaarin työskentelystä kirjoitetaan resoluutio, joka tulee käsiteltäväksi YES:n kongressiin huhtikuussa 2017. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös trust team- koulutusta, josta saatavaa osaamista voidaan jatkossa hyödyntää myös liittojen tapahtumissa.

Seminaariin osallistujien omavastuu on 100€, joka sisältää kotimaan- ja ulkomaanmatkat sekä majoituksen ja ruokailut seminaarin ajalta. Ilmoittautuminen seminaariin on sitovaa, ja sen voi valinnan jälkeen peruuttaa ainoastaan matkustuksen kieltävällä lääkärintodistuksella.

Hae mukaan nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.1.2017 mennessä SONKin pääsihteerille Noora Luukalle osoitteeseen: paasihteeri@sonk.fi