Opiskeletko itse UEF:issa tai Karelia AMK:ssa? Tunnetko jonkun, joka opiskelee Itä-Suomen yliopistossa tai Karelia ammattikorkeakoulussa? Ilmoittaudu mukaan tai vinkkaa tutusta opiskelijasta ja me kysymme häntä ehdolle edustajistovaaleisssa!

Edustajistovaaleilla valitaan ylioppilaskunnan ja opiskelijankunnan ylin päättävä elin, jonka tehtävänä on palvella jäseniä sekä toimia yhdyssiteenä ja edunvalvojana opiskelijan arjessa. Edustajiston jäsenet pääsevät vaikuttamaan laajasti opiskelijoiden asioihin kuten siihen, minkä suuruinen jäsenmaksu on ja mihin se käytetään. Edustajistonvaalien ehdokasasettelu päättyy lokakuun alussa.

Meitä voi myös tukea vaalityössä monella eri tapaa. Voit tulla mukaan auttamaan ehdokashankinnassa, antaa rahallista tukea tai auttaa ständien roudaamisessa!

Lisätietoja antaa: Noora Kettunen, järjestösihteeri (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi tai p. 040 4846 774) tai Iiro Pyrhönen, Joensuun Demarinuoren edarivaalivastaava (iiro.pyrhonen(a)gmail.com tai p. 040 764 9606)