Sykkiikö runosuoni? Sauhuaako kynä?  

– Kirjoita nuorten palstalle Viikko Pohjois-Karjala- lehteen ja yhdistyksemme blogiin!

Haluatko kertoa oman näkemyksesi tai jakaa kokemuksiasi suuren lukijakunnan kanssa? Haluatko saada viestisi läpi?  Nyt siihen on oiva mahdollisuus! Ilmoittaudu mukaan Itä-Suovenlamarikaukkomen Demarinuorten kirjoittajarinkiin ja saat äänesi kuulumaan!

Kirjoittajarinki koostuu ympäri Itä-Suomea vaikuttavista nuorista lupauksista ja aktiiveista, jotka kirjoittelevat omassa tahdissaan ja omasta näkökulmastaan päivän polttavista aiheista. Kirjoittajarinki toimii pääosin sähköisesti ja mukana voi olla juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä – juttuja voi kirjoittaa vaikka muutaman kerran vuodessa tai vaikka joka viikko. Kirjoittajarinki tutustuu paikallislehtiin ja  muihin medioihin sekä tapaa alueemme toimittajia aktiivisesti. Lisäksi rinki osallistuu erilaisiin kirjoittamista koskeviin koulutuksiin ryhmän toiveiden mukaan ja tapaa kansainvälistä lehdistöä aina mahdollisuuksien niin salliessa. Ringin toiminta on vapaata ja se muotoutuu kirjoittajien omien toiveiden mukaiseksi – lähde siis mukaan vaikuttamaan ja vaikuttumaan!

Ilmoittaudu järjestösihteerille kirjoittajarinkiä varren tai laita satunnaiset juttusi julkaistavaksi osoitteella eveliina.reponen@demarinuoret.fi

Tutustu Viikkko Pohjois-Karjala – lehteen täällä: http://viikkopk.fi/