Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan huipputason päätöksentekoon PES:in kongressiin Roomaan sekä tapaamaan nuoria eurooppalaisia demareita!

Euroopan Demarinuoret lähettävät delegaation eurovaalien kampanjatapahtumaan ja Europaan Sosialidemokraattisen puolueen kongressiin Roomaan 27.2.-1.3. Demarinuoret ja SONK lähettää tapahtumaan kolme edustajaa.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään tapahtumaan, laita vapaamuotoinen hakemus 2.2. mennessä sähköpostitse elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi. Lähtijät valitaan seuraavan viikon alussa.
Osallistumismaksu on 100 euroa ja se laskutetaan osallistujilta jälkikäteen. Maksu sisältää matkat kotimaassa ja ulkomaille, ruuat, osallistumismaksun ja majoitukset. Haun päättymisen jälkeen osallistujille ilmoitetaan delegaation kokoonpanosta ja tapahtuman peruuttaminen kuluitta on mahdollista vuorokauden sisällä. Muutoin peruuttaa voi vain sairaustapauksissa.

Osallistujien velvoitteena on toimittaa tapahtumasta n. 2000 merkin mittainen vapaamuotoinen raportti, jossa kuvataan tapahtuman keskeisiä sisältöjä. Mikäli raporttia ei toimiteta, osallistujalta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu. Vaihtoehtoisista ja luovista raportointitavoista voidaan sopia erikseen ottamalla yhteyttä elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi. Raportit lähetetään liittohallitukselle, kv-työryhmälle ja julkaistaan sopivassa muodossa liittojen nettisivuilla.

Lisätietoja:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi
+358 400 671 203