Oletko luova, asiallinen, vastuullinen sekä langat käsissään pitävä henkilö? Jos olet, tule töihin Demarinuorille!

Länsi-Suomen Demarinuoret ry etsii järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.9. alkaen.

Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjanmaa.

Järjestösihteerin työkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännönjärjestelyihin liittyvät tehtävät. Järjestösihteerin työ on itsenäistä, joten se vaatii paitsi oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta myös kykyä organisoida omat työtehtävät. Kirjanpidon alkeet tulee olla hallussa ja sinulla tulisi olla halua kehittää piirin toimintaa. Sosialidemokraattinen aatemaailma sekä kiinnostus vaikuttaa katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen (21h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Tampereella, mutta työ sisältää jonkin verran matkustamista. Työhön perehdytetään elokuussa 2013. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n varapuheenjohtaja Otto Mantere, otto.mantere@gmail.com

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan viimeistään 31.7. klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen otto.mantere@gmail.com