Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ovat kevätkokouksessaan 2.4. päättäneet esittää Matias Mäkystä Demarinuorten puheenjohtajaksi. Lisäksi Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret päättivät esittää Inna Rokosaa Demarinuorten varapuheenjohtajaksi ja Jani Kokkoa, Otto Manteretta sekä Jonne Nurmea liittohallitukseen. Sosialidemokraattiset Nuoret ry kokoontuu Tampereelle päättämään liiton linjoista ja johtopaikoista liittokokoukseen 27.-29.5.2016.

Matias Mäkynen ehdolla Demarinuorten puheenjohtajaksi
Demarinuorten puheenjohtajaksi ehdolla oleva Matias Mäkynen on vaasalainen oikeustieteen opiskelija, kaupunginvaltuutettu ja Pohjanmaan sosialidemokraattien puheenjohtaja. Mäkynen on aiemmin toiminut mm. järjestön liittohallituksen jäsenenä sekä poliittisena sihteerinä.

Matias haluaisi puheenjohtajana ottaa seuraavan askeleen Demarinuorien tiellä kohti maan johtavaa ja kiinnostavinta järjestöä. Matiaksella on laaja kokemus toimimisesta eri järjestöissä ja tätä kokemusta hän haluaisi päästä hyödyntämään Demarinuorten johdossa.

Matiaksesta ja hänen teemoistaan voit lukea lisää täältä.

Inna Rokosa ehdolla liiton varapuheenjohtajaksi
Tampereella asuva 23-vuotias opiskelija ja järjestövaikuttaja Inna Rokosa on ehdolla Demarinuorten varapuheenjohtaksi. Inna on toiminut aikaisemmin Tampereen Demarinuorten puheenjohtajana sekä Länsi-Suomen Demarinuorten hallituksessa. Viimeset kaksi vuotta Inna on vaikuttanut Demarinuorten liittohallituksessa. Lisäksi Innalla on kokemusta myös toimimisesta muissa järjestöissä.

Inna haluaa luoda Demarinuorista innostavan ja välittävän yhteisön. Hänet valittaessaan Demarinuoret saavat kuuntelevan ja rohkaisevan varapuheenjohtajan, joka tukee jäseniä ja pyrkii luomaan miellyttävää ilmapiiriä.

Innaan voit tutustua paremmin tästä.

Liittohallitukseen ehdolla kovia tekijöitä

Jo vuodesta 2008 asti Demarinuorten toiminnassa mukana ollut Jani Kokko on ehdolla Demarinuorten liittohallitukseen. Jani toimii tällä hetkellä Länsi-Suomen Sosialidemokraattisten nuorten puheenjohtajana sekä Muuramen kunnanvaltuustossa.

Janiin voit tutustua paremmin täältä.

Otto Mantere on useat järjestöt läpikäynyt pitkänlinjan aktiivi. Otto on toiminut aiemmin Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallituksessa, Opiskelijakunta SAMOn hallituksen puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana, että Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirihallituksessa. Tällä hetkellä Otto toimii Ilmajoen kunnanvaltuutettuna sekä Pohjanmaan Sosialidemokraattien 2. varapuheenjohtajana.

Ottoon voit tutustua lisää tästä.

Jonne Nurmi on toiminut jo useamman vuoden Tampereen Demarinuorten hallituksessa. Tällä hetkellä Jonne toimii sekä Tampereen Demarinuorten hallituksessa että Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirihallituksessa.

Jonnesta lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Järjestösihteeri Riku Kemppinen 0407171867
Piirin puheenjohtaja/Liittohallitusehdokas Jani Kokko  050 341 2860
Puheenjohtajaehdokas Matias Mäkynen 0405094409
Varapuheenjohtajaehdokas Inna Rokosa inna.rokosa(at)gmail.com
Liittohallitusehdokas Jonne Nurmi jonne.nurmi(at)gmail.com
Liittohallitusehdokas Otto Mantere otto.mantere(at)gmail.com