Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii järjestösihteerin sijaista ajalle 18.3.–7.6.2013

Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjanmaa. Yhdistys etsii järjestösihteerin sijaista ajalle 18.3.–7.6.2013.

Järjestösihteerin tehtäviä ovat Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n sekä Tampereen Demarinuoret ry:n yhdistys- ja taloushallinnon hoitaminen sekä tiedotus- ja tapahtumatoiminnan järjestämiseen osallistuminen. Työ on itsenäistä. Toimisto sijaitsee Tampereella, Tampereen Työväentalon historiallisessa miljöössä.

Työn hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja valmiutta oppia. Edellytämme hakijalta halua toimia järjestökentässä. Järjestösihteerin työ vaatii jonkin verran ATK-taitoja. Myös taloushallintotaidot, kuten kirjanpidon tuntemus katsotaan eduksi. Sijainen tullaan perehdyttämään työhön. Eduksi työssä on sosialidemokraattinen aatemaailma sekä sosialidemokraattisen järjestökentän tuntemus.

Työaika on joustava, mutta järjestösihteerillä on oltava valmiudet työskennellä myös iltaisin ja satunnaisesti viikonloppuisin. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle. Työaika on 19 tuntia viikossa. Työsuhde, -ehdot ja palkka määräytyvät työsopimuksen sekä Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus ja cv pyydetään toimittamaan viimeistään 8.3.2013 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen maija.kuntsi@demarinuoret.fi

Lisätietoja antavat Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n puheenjohtaja Milla Granlund, granlund.milla@gmail.com, 0400 514 780 sekä järjestösihteeri Maija Kuntsi, maija.kuntsi@demarinuoret.fi, 040 679 2270