Demarinuorten XXV liittokokous järjestettiin viikonloppuna Vantaalla. Länsi-Suomea liittarissa edusti upea 31 hengen delegaatio. Tunnelma liittarissa oli mahtava ja se näkyikin lopputuloksessa: asiakysymyksissä saimme useamman voiton ja henkilövalinnoissa piirin jäsenet pärjäsivät hienosti.

Varapuheenjohtajavaalissa oli neljä ehdokasta. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin pohjanmaalainen Mikkel Näkkäläjärvi. Liittohallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Inna Rokosa Pirkanmaalta sekä Annu Komulainen Keski-Suomesta. Suuret onnittelut valituille!10450733_10204270038137997_6400344925835279051_n (1)

Tässä vielä delegaattien tunnelmia viikonlopusta:

Viikonloppu oli hieno uusi kokemus jossa sain uusia ystäviä ja rutkasti uutta kokemusta. – Ida

Meidän tuoreella liittohallituksella on taatusti luvassa huikea kausi!
Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä onnellisuuden tunnetta. Suurenmoiset kiitokset kaikille liittarissa mukana olleille. Oli hieno ja inspiroiva viikonloppu!
Tulevaa kautta suunnattomalla ilolla odottaen, Annu

Väsynyt mutta onnellinen. Henkilökohtainen aatteeni sai niin sanotusti rutkasti ”substraalia”. – Kirsi

Saatiin todella upea veropoliittinen ja poliittinen ohjelma. Hyviä päätöksiä tehtiin rutkasti. – Kati

Mä olen todella onnellinen ja ylpeä kun voin todeta että oon ollut osana merkittävää liittokokousviikonloppua! Paljon on muuttunut sen jälkeen kun itse demarinuorten kelkkaan hyppäsin ja palo pitää sitä liikettä, muutosta ja uuden luomista yllä, näkyi tänä viikonloppuna jokaisessa paikallaolleessa. Taskuun jäi uusia tuttavia, hienoa keskustelua hyvässä hengessä sekä turvonnut vatsa, Sokos Hotel Vantaa piti meitä hyvässä ruoassa! Hienolla joukolla eteenpäin. Olette upeita! – Jenni

Liittokokousviikonloppu oli jälleen kerran mieletön – niin se vain on, että liittarit ovat ihmisen parasta aikaa! – Milla

Edit: Länsi-Suomi koitti vakuuttaa olleensa hieman menestyksekkäämpi kuin olikaan. Mikkel Näkkäläjärvi valittiin 2. varapuheenjohtajaksi. 1. varapuheenjohtaja on Petra Peltonen. Onnea myös Petralle!