Komulainen

Tervehdys! Olen nuori nainen Iisalmesta, Pohjois-Savosta. Olen kunnianhimoinen vaikuttaja, joka on jo vaippaikäisenä haltioituneena tuijottanut televisiosta eduskunnan täysistuntoja.

Vaikuttaminen eri järjestöissä on vienyt minua selkeään suuntaan. Nyt 22-vuotiaana yhteiskuntapolitiikan opiskelu Jyväskylän yliopistossa on minulle toteutunut lapsuuden haave, jonka avulla voin saavuttaa vielä paljon enemmän.

Minulla on ollut ilo toimia kuluneena vuonna Länsi-Suomen Demarinuorten piirihallituksessa. Toimin Jyväskylän sosialidemokraattisten nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtajana ja ylioppilaskuntani JYY:n edustajistossa. Koulutuspolitiikka on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistani ja toiminkin ainejärjestöni koulutuspoliittisena vastaavana.

Järjestöllisiä tehtäviäni ja opintojani tasapainotan tekemällä työtä asiakaspalvelutehtävissä. Vaatemyyjänä tekemäni työ on ihmisläheistä, ja se on opettanut minua kohtaamaan ja auttamaan ihmisiä arjen pulmissa.

Eri järjestöjen parissa toimiessani minulla on ollut onni tutustua inspiroiviin ja mukaansa tempaaviin henkilöihin. Emme voi liikaa painottaa nuorten aktivoinnin tärkeyttä ja vaikutusmahdollisuuksien kehittämistä. Saksassa vietetyn vaihto-oppilasvuoden aikana ymmärsin kuinka suuri merkitys on kansainvälisellä vuoropuhelulla. Vuoropuhelu mahdollistaa ideoiden rikastuttamisen, jotta rakenteita on mahdollista muuttaa nuorten vaikuttamisen kannalta parempaan suuntaan.

Meidän nuorisoliittona tulee inspiroitua mahdollisuudesta kehittyä yhä paremmaksi.

Twitter @AnnuKomulainen
Instagram @annukomulainen