Mäki

Perinteinen turkulainen – kova pää, reilusti tunnetta ja murisee usein – vaikka en enää Heidekenillä kerennytkään syntymään. Karkasin rajan tois’ pual, Kaarinaan joitakin vuosia sitten ja sinne sitä on tullut jäätyä. Parit viimeiset vuodet oma punainen tupa ja perunamaa on sijainnut suuren paikallisen maamerkin, vanhan Hartwallin tehtaan varjossa.

Työskentelen Turussa autojen parissa varaosamyyjänä, joten kuulun myös Metalliliittoon – sinne kevyemmän metallin puolelle. Osa vapaa-ajasta kuluu ay-tehtävien parissa, eikä se tunnu vievän aikaa muulta toiminnalta, vaan mielenkiintoiselta ja mieltä avartavalta työltä.

Ammattiyhdistystoiminnan lisäksi olen mukana poliittisessa toiminnassa, kuten Demarinuorten liittohallituksen jäseneltä voi odottaakin. Yritän parhaani mukaan järjestää aikaa myös harrastuksille, joihin kuuluvat polkupyöräily, juoksu, kalastus, valokuvaus ja penkkiurheilu.

Omaan arvomaailmaani voi kuvailla sanoilla vapaus, oikeudenmukaisuus, kansainvälisyys, ympäristö ja työ. Ajattelen itseni hyvin vihreäksi demariksi ja vaikka autoalalla työskentelenkin, olen oman autoni vaihtanut jo hyvän aikaa sitten kauramoottorilla toimivaan polkupyörään.

Liittohallituksen ikäpresidenttinä olen myös ensimmäisenä saavuttamassa kolmenkympin kriisin, mutta eiköhän se elämä jatkuu senkin jälkeen.

Twitter: @MkiAntti