Kukkola

Olen 20-vuotias elämänjanoinen sosialidemokraatti, kaupunginvaltuutettu ja tittelihirmu Hyvinkäältä. Harrastan toritapahtumien ja kokouksissa istumisten lisäksi liikuntaa sekä ruuanlaittoa. Oma bravuurini on ratatouille ja lempiruokani isän tekemä lasagne. Lenkille ja salille minua tosin ei saa yksin – ystävän seura motivoi minua ylittämään itseni.

Vaikka olenkin tammikuun lapsia, lempivuodenaikani on kesä. Kesässä parasta on kesämökkimme Ruokolahdella – se on siis siellä mistä Suna Kymäläinen ja Kimmo Tiilikainen ovat kotoisin. Olen myös jonkinmoinen kalamies, vaikkakaan mistään intohimosta ei voida puhua.

Perheeseeni kuuluu isäni Timo, äitini Kaisa ja minua kaksi vuotta nuorempi pikkusisko Anni. Meillä ei ole lemmikkejä, sillä isä ja minä olemme allergisia kissoille ja äitini pelkää koiria. Asumme isossa rivitalossa lähellä Hyvinkään keskustaa. Vanhempani eivät ole mukana politiikassa.

Juttele, keskustele ja haasta kanssani. Silloin siinäkin tiedät paremmin, millainen olen. Sydämeni lyö vaikuttamiselle.

Seuraa, tykkää tai pyydä kaveriksi:
Twitter: @JussiKukkola
Instagram: kukkolaj
Facebook

Hyvää kesää toivottaen,

Jussi Kukkola
Liittohallituksen jäsen