Liisa Komminaho

Olen Liisa Komminaho, 27-vuotias oululainen, ja tämän liittohallituksen pohjoisin edustaja. Olen toiminut Pohjois-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana vuoden 2014 alusta alkaen. Minulle tärkeintä nuorisotoiminnassa ovat keskustelut samanhenkisten ihmisten kanssa, uuden oppiminen ja ystävät, joita olen saanut tutustuttuani tapahtumissa uusiin tovereihin. Olen idealisti, joka uskoo että maailmanparantamisen ei tarvitse olla pelkkää puhetta, vaan määrätietoisella toiminnalla voi saada ihmeitäkin aikaan.

Olen koulutukseltani kirjastoalan tradenomi, ja siitä johtuen tunnenkin pientä lukkarinrakkautta sivistys- ja kulttuuripolitiikkaan. Samalta suunnalta löytyvät myös harrastukseni. Rakastan lukemista, ja luen kirjallisuutta laidasta laitaan. Sen lisäksi harrastan ruoanlaittoa, ja kaikenlaiset käsityöt ja kuvataide tarjoavat välillä tarvittavan irtioton arjesta. Tärkein ja aikaavievin harrastukseni on kuitenkin politiikka, jota teen demarinuorten lisäksi Oulun opiskelijoiden sos. dem. yhdistyksessä.