Noronen

Olen Piia Noronen, 24-vuotias turkulaistunut yliopisto-opiskelija ja luottamusmies. Olen toiminut Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana viimeisen vuoden aikana, joka on osoittanut sen, että tulevina vuosina on pakko entistä hanakammin panostaa jäsenhankintaan.  Ilman jäsenistöä ei voi olla toimivaa liittoakaan. Mielestäni meidän on myös uudistettava Demarinuorten ilmettä ja saatava lisää näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Lyhyellä tähtäimellä oma tavoitteeni politiikassa on päästä seuraavissa Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan vaaleissa läpi edustajistoon sekä valmistautuminen seuraaviin kuntavaaleihin on jo alkanut.

Vapaa-ajallani käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, uimassa ja lenkillä. Tuomaroin koripallossa ylinpänä sarjatasonani naisten sm-sarja ja miesten kakkosdivisioona. Se, mikä yhdistää koripalloerotuomaroinnin ja politiikan on se, että mitä tahansa teet tai sanot aina tulee lokaa niskaan jostain suunnasta. En minäkään sitä kaikkein helpointa tietä ilmeisesti ole valinnut.

Odotan innolla liittohallituksessa toimimista seuraavan kahden vuoden aikana. Mitä tahansa tulekaan mieleen aina voi olla yhteydessä joko sähköpostitse, soittamalla tai vetämällä hihasta tapahtumissa. Ollaan yhteydessä!

piia.noronen@gmail.com
piianoronen.fi
+358445769457