Lounais-Suomen Demarinuoret päätti kevätkokouksessaan Salossa 4.4. esittää Petra Peltosta liiton varapuheenjohtajaksi ja Piia Norosta liittohallituksen jäseneksi vuosille 2014–2016.

Petra Peltonen hakee Demarinuorten varapuheenjohtajaksi

Peltonen toimii kuluvalla kaudella Demarinuorten liittohallituksessa ja Noronen Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana. Molemmat odottavat innokkaina kesäkuun liittokokousta:

”Haen Demarinuorten varapuheenjohtajaksi, sillä haluan vahvistaa liiton toimintaa kaikilla tasoilla. Varapuheenjohtajana keskittyisin erityisesti liiton järjestölliseen kehittämiseen. Olen toiminut Demarinuorissa niin paikallisella, piirin- kuin liittohallituksenkin tasolla, joten tiedän miten tärkeää ahkerien paikallistoimijoiden tukeminen on”, toteaa varapuheenjohtajaksi pyrkivä Peltonen.

Piia Noronen hakee Demarinuorten liittohallitukseen

”Ensinäkin järjestömme tarvitsee  rakenneuudistusta, koska nykyinen järjestörakenne on liian monimutkainen. Myös meidän toimintamme tulisi  olla sellaista, johon on helppo tulla mukaan ja sitä kautta on taas mahdollista saada uusia aktiiveja toimintaamme. Nämä ovat ehdottomia edellytyksiä sille, että pysymme elinvoimaisena nuorisoliittona myös tulevaisuudessa, sanoo liittohallitukseen pyrkivä Noronen.

Lounais-Suomen Demarinuorten ehdokkaat toivovat vilkasta keskustelua siitä, mihin suuntaan liittoa viedään seuraavan kahden vuoden aikana. Peltonen ja Noronen toteavat yhdessä, että Demarinuorten tulee toimia ennakkoluulottomana nuorten äänenä sosialidemokraattisen liikkeen sisällä.

Demarinuorten liittokokous järjestetään 6.-8.6. Vantaalla. Liittokokouksessa valitaan liiton puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä liittohallitus vuosiksi 2014–2016.

Lisätietoja:

Petra Peltonen, puh. 050 371 3920, petrapelt@gmail.com

Piia Noronen, puh. 044 576 9457, piia.noronen@gmail.com