Lounais-Suomen Demarinuoret:

Piia Noronen Demarinuorten varapuheenjohtajaksi

 

Lounais-Suomen Demarinuoret esittää Piia Norosta, 26, Demarinuorten varapuheenjohtajaksi. Piia on aiemmin toiminut Demarinuorissa liittohallituksen jäsenenä, piirijärjestön puheenjohtajana sekä oman paikallisosastonsa aktiivijäsenenä. Piia on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti, ja hän toimii työpaikkansa Holiday Club Caribian pääluottamusmiehenä.

 

Piia on ehdolla Demarinuorten varapuheenjohtajaksi, sillä järjestö tarvitsee vahvaa, ammattiyhdistysliikkeeseen verkostoitunutta työelämän asiantuntijaa. Työelämäasiat ovat nuorille tärkeitä. Muuttuvaan työelämään on löydettävä ratkaisuja, joita Demarinuorten tulee nostaa keskusteluun ja tuoda rohkeasti omia avauksia. Myös ammattiyhdistysliikkeen parissa Demarinuorilla olisi runsaasti jäsenpotentiaalia, joka tulisi hyödyntää nykyistä paremmin.

 

– Jos minut valitaan liiton varapuheenjohtajaksi, lähtisin ajamaan vuosittaista työelämä seminaaria, jossa pohdittaisiin työelämään liittyviä kysymyksiä. Lisäksi loisin Demarinuoriin oman työelämäverkoston tai ajatuspajan, johon kaikki halukkaat olisivat tervetulleita mukaan, jopa ilman, että he olisivat Demarinuorten tai puolueen jäseniä. Näin voisimme saada sekä uusia jäseniä että vahvistaa molemminpuolista vuorovaikutussuhdetta ammattiyhdistysliikkeeseen, kommentoi Noronen.


Piia tunnetaan myös suoran puheen ja toiminnan naisena, joka ei pelkää ottaa puheeksi vaikeitakaan asioita.


Lisätietoa ehdokkaasta osoitteessa www.piianoronen.fi ja Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/Piia-Noronen-1520159428203604/).

Piianoronen


Yhteystiedot:


Piia Noronen

piia.noronen@gmail.com

p. 044 5769457


Lounais-Suomen Demarinuoret, piirin pj. Berhan Ben Ahmadi

berhan.ben@gmail.com

p.0403260157


Wille Jäntti, kampanjapäällikkö

wille.jantti@hotmail.com

p. 040 5646823

Eero Kivinen, piirin järjestösihteeri

eero.kivinen@demarinuoret.fi

p. 040 7676698