Oletko kiinnostunut kansainvälisyydestä ja kansainvälisestä toiminnasta?

Työväen Sivistysliitto järjestää yhdessä Kalevi Sorsa -säätiön, Demarinuorten ja Työväen Akatemian kanssa kansainvälisiin ilmiöihin keskittyvän koulutuksen/koulutusjakson. Viidessä viikonloppuseminaarissa ja niiden välillä tapahtuvan omatoimisen työskentelyn myötä osallistujat perehtyy syvällisesti kansainvälisen toiminnan perusteisiin ja sen eri muotoihin. Koulutuksen suojelijana toimii Erkki Tuomioja.

Lähijaksojen ajankohdat:

18.-19.2.2017

6.-7.5.2017

19.8.2017

7.-8.10.2017

2.13.2017

Lähijaksojen välillä suoritetaan välitehtäviä, jotka raportoidaan TSL:n sähköiselle oppimisalustalle ja jokainen osallistuja järjestää kerran kaikille avoimen yleisötapahtuman ja kirjoittaa kerran artikkelin.

Jokaiselle osallistujalle valitaan oma, kansainvälistä kenttää tunteva mentori.

Kurssilaisen omavastuu on 50€, sisältäen opetuksen, majoitukset kahden päivän kurssien aikana, kurssipäivien ruokailut ja matkakorvaukset.

Hakeminen

Koulutukseen valitaan hakemusten perusteella 15-20 kansainvälisestä toiminnasta innostunutta ja kiinnostunutta kurssilaista. Vapaamuotoisissa hakemuksissa tulee olla perustelut miksi on halukas osallistumaan. Aikaisempi kokemus kansainvälisestä toiminnasta ei ole välttämätön, mutta jos sellaista on, voi hakuilmoituksessa aiempia kansainvälisiä tehtäviä tai kokemuksia.

Haku koulutukseen on tehtävä viimeistään 16.11.2016. Haku tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ari.naatsaari@tsl.fi. Valinnat tehdään viikolla 47.

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Ari Näätsaari ari.naatsaari@tsl.fi, 040-5344815