Maria Feodorow

Olen 24-vuotias punavihreä idealisti Helsingistä. Liityin Demarinuoriin vuonna 2011 vastalauseena äärioikeistolle. Tarkoituksenani oli pysyä näkymättömänä tukijäsenenä, mutta ihanat uudet ystävät ja hauskat tapahtumat vetivät minut mukaansa. Tällä hetkellä toimin Demarinuorten tasa-arvotyöryhmän puheenjohtajana sekä edustan Demarinuoria Allianssin kv-jaostossa.

Olen asunut yli puolet elämästäni ulkomailla, viimeisimpänä suoritin psykologian kanditutkinnon Englannissa ja harjoittelun YK:n tasa-arvojärjestössä Kööpenhaminassa. Nörttiydyin lukiossa harrastamalla malli-YK:ta ja se kantoi yliopistoon asti, jossa johdin yliopiston omaa malli-YK-järjestöä viimeisenä opiskeluvuotenani. Kansainvälinen politiikka on ensirakkauteni ja toivon että jonakin päivänä pääsen harjoittamaan sitä ammatikseni, vaikkapa ihmisoikeuksia ajavan kansalaisjärjestön kautta.

Vapaa-ajallani yleensä joko juon viiniä hyvien ystävien kanssa tai ahmin koukuttavia tv-sarjoja, yksi viiva kymmenen jaksoa kerrallaan. Vietän myös päivittäin hävyttömän paljon aikaa sosiaalisessa mediassa. Nautin myöhäisistä aamuista, hifistelen feministisiä kirjoituksia, syön paljon makeita herkkuja ja haaveilen ympärivuotisesta auringosta ja lämmöstä.

Twitter: @McFeodor