Demarinuoret on valinnut Miina Vullin, 21,  ja Irja Vaaterin, 22, kampanjatyöntekijöiksi Tampereelle. He tulevat kiertämään tapahtumia Tampereen ja Länsi-Suomen Demarinuorten alueella, kertomaan Demarinuorten toiminnasta ja innostamaan uusia aktiiveja ja jäseniä mukaan toimintaan. Kampanjatyöntekijät aloittavat työnsä 20.5.

Miina toimi lukioaikanaan Suomen Lukiolaisten Liitossa Pirkanmaan piirissä ja oli vuoden 2018 Tampereen Demarinuorten hallituksessa. Hän opiskelee toista vuotta luonnontieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopistossa bioteknologian tutkinto-ohjelmassa ja toimii tällä hetkellä omassa ainejärjestössään puheenjohtajana.

”On hienoa päästä kehittämään ja tekemään kesäkampanjaa, jota sain jo viime vuonna seurailla sivusta. Odotan kesältä mielenkiintoisia keskusteluja sekä innostavia kohtaamisia, jotka inspiroivat ihmisiä vaikuttamiseen ja toimintaan Demarinuorissa.” Miina kertoo.

Irja on toiminut paikallisen urheiluseuran juniorijaoston viestintävastaavana ja hänellä on kokemusta tapahtuma- ja kulttuurituotannosta. Viimeisin kokemus on Työväen Näyttämöiden liiton Nuori Näyttämö -projektiin osallistuneen teatteriproduktion tuottajan tehtävistä. Ajanvietteestä riippumatta Irja on käyttänyt erityisesti sosiaalista mediaa viestinnän välineenä.

“Demarinuoret ja SDP tuntuivat luonnolliselta suunnalta yhtenevien arvojen lisäksi sukuni historian vuoksi, sillä esimerkiksi mummuni on pitkän linjan demari henkeen ja vereen. Odotan innolla tulevaa kampanjakesää, enkä malta odottaa, että pääsen laittamaan viestintätaitoni likoon uudenlaisessa ympäristössä. Tampereen Demarinuoret otti minut välittömän lämpimästi mukaan toimintaan – tästä porukasta on ilo päästä kertomaan eteenpäin kesän aikana!” Irja kertoo.

Tervetuloa mukaan Miina ja Irja!

 

Lisätiedot:

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
040 827 9779
veera.alahuhta@demarinuoret.fi