Muutaman viikon päästä Suomessa järjestetään maamme historian 39. eduskuntavaalit. Kannatuskyselyiden perusteella vaalivoittaja tulee olemaan joko oikeistopuolue kokoomus tai perussuomalaiset, tai näiden vastavoima sosialidemokraattinen puolue. 

Viimeiset neljä vuotta ovat olleet poikkeuksellista aikaa kriisien seuratessa toinen toisiaan. Maailmanlaajuinen koronapandemia sekä Venäjän julma hyökkäys Ukrainaan ovat muuttaneet maailmaa peruuttamattomasti. Hallituksessa sosialidemokraatit ovat kantaneet vastuuta ihmisten terveydestä ja turvallisuudesta. 

Me sosialidemokraatit haemme vaaleissa jatkokautta pääministeripuolueena paremman Suomen ja tulevaisuuden rakentamiseksi. Työ jatkuu vain mikäli sosialidemokraatit ovat kirkkaasti vaalien ykkönen. Vain sosialidemokraatit voivat puolustaa hyvinvointivaltiota oikeiston leikkauspolitiikalta ja rakentaa reilumpaa huomista jokaiselle. 

Nyt on oikea aika taktikoida vaaliuurnalla. Äänestäjillä on valittavanaan näissä vaaleissa patamusta porvarihallitus tai antaa Sanna Marinille ja sosialidemokraateille mahdollisuus neljään lisävuoteen. Sanna Marinia voi äänestää kansanedustajaksi Pirkanmaalla. Muissa vaalipiireissä häntä voi äänestää pääministeriksi antamalla äänen SDP:n ehdokkaille. 

Pohjois-Suomen Demarinuoret

 

Tältä sivulta löydät SDP:n keskeisimmät tavoitteet ensi vaalikaudelle ja eteenpäin.