Oscar Lindvall (26) on valittu Demarinuorten pääsihteerin työvapaan sijaiseksi 14.2.2022- 30.6.2023 väliselle ajalle. Koulutukseltaan Lindvall on yhteiskuntatieteiden kandidaatti, pääaineenaan valtio-oppi. Hän siirtyy tehtävään Demarinuorten järjestösuunnittelijan paikalta, jossa hän on vastannut muun muassa alueellisen toiminnan tukemisesta sekä talous- ja hallintotehtävistä.

Aiemmin Lindvall on työskennellyt Suomen Nuorisovaltuustojen liitossa osallisuusasiantuntijana ja projektisihteerinä nuorten osallisuuden parissa. Lisäksi Lindvall on toiminut Demarinuorissa muun muassa Tampereen Demarinuorten puheenjohtajana ja Länsi-Suomen Demarinuorten hallituksessa.

Oscar on vakuuttanut meidät vankalla järjestökokemuksella ja laaja-alaisella osaamisellaan. Olen iloinen siitä, että yhteistyö jatkuu yhä vahvemmin Oscarin aloittaessa pääsihteerinä, toteaa Demarinuorten puheenjohtaja Pinja Perholehto.

Demarinuoret on minulle tärkeä kasvattijärjestö ja on suuri kunnia päästä toimimaan pääsihteerin saappaissa. Vuosi 2022 on Demarinuorten kannalta merkittävä liittokokousvuosi ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että Demarinuoret on eteenpäin katsova ja edistyksellinen poliittinen muutosvoima, kommentoi Lindvall

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle ja vastaa liiton taloudesta, hallinnosta sekä toiminnan kehittämisestä. Lindvall aloitti tehtävässä 14.2.2022.

Lisätiedot:

Pinja Perholehto
Puheenjohtaja
p. 040 050 6521
pinja.perholehto@demarinuoret.fi

Oscar Lindvall
Pääsihteerin sijainen
p. 040 645 2299
oscar.lindvall@demarinuoret.fi