OULUN SDP:N NUORET EDUSKUNTAVAALIEHDOKKAAT

Muutaman viikon päästä Suomessa järjestetään maamme historian 39. eduskuntavaalit. Me sosialidemokraatit haemme eduskuntavaaleissa jatkokautta pääministeripuolueena paremman Suomen ja tulevaisuuden rakentamiseksi.

Viimeiset neljä vuotta ovat olleet poikkeuksellista aikaa kriisien seuratessa toinen toisiaan. Maailmanlaajuinen koronapandemia sekä Venäjän julma hyökkäys Ukrainaan ovat muuttaneet maailmaa peruuttamattomasti. Hallituksessa sosialidemokraatit ovat kantaneet vastuuta ihmisten terveydestä ja turvallisuudesta.

Työ paremman yhteiskunnan eteen jatkuu vain mikäli sosialidemokraatit ovat kirkkaasti vaalien ykkönen. Sanna Marinin johtama SDP on ainoa vaihtoehto kylmää kyytiä tavalliselle kansalaiselle tarjoavalle kokoomuksen ja perussuomalaisten patamustalle porvarihallitukselle. Vain sosialidemokraatit voivat puolustaa oikeudenmukaisen työelämän perustuksia ja hyvinvointivaltiota oikeiston leikkauspolitiikalta ja rakentaa reilumpaa huomista jokaiselle.

Tulevassa eduskunnassa on kuuluttava myös pohjoisen nuorten ääni. Siksi me Pohjois-Suomen Demarinuoret haluamme esitellä sinulle SDP:n nuoria eduskuntavaaliehdokkaita Oulun vaalipiiristä.

 

Pia Hiltunen

Vaalinumero 24.

”Olen Pia Hiltunen 31v. oululainen luokanopettaja ja kaupunginvaltuutettu. Pääteemojani politiikassa ovat hyvinvoinnin edistäminen, koulutuksen, sivistyksen ja kulttuurin turvaaminen sekä talouden inhimillinen ja oikeudenmukainen tasapainottaminen. Olen valmis yhteistyöhön yli puoluerajojen. Äänestäessäsi minua, voit luottaa saavasi rehellistä, vastuullista ja ahkeraa yhteisten asioiden hoitamista. Toivottavasti kuullaan ja tavataan!”

Voit tutustua Pian ajatuksiin tarkemmin www.piahiltunen.com

 

Eetu Leinonen

Vaalinumero 30.

”Olen Eetu Leinonen, 25-vuotias opiskelija ja järjestötyöntekijä Oulusta. Itselleni tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus. Eduskunnassa tekisin tulevaisuuteen luotaavia päätöksiä, joilla luodaan kaikille parempaa yhteiskuntaa.”

Voit tutustua Eetun mietteisiin täältä.

 

VAALIEN AIKATAULU:

Ennakkoäänestys 22.–28.3.2023!

Vaalipäivä 2.4.2023!