Lounais-Suomen demarinuoret aloittavat viikonlopun D-tour: Kansan valtaa ja aatteen hehkua -tapahtuman etuajassa ja järjestävät pe 24.5. pre-D-tour -tapahtuman Turun työväentalolla alkaen klo 18.00.

Ohjelmassa on viikonlopun teeman mukaisesti mielenkiintoisia historiakatsauksia paikallisten demarivaikuttajien toimesta, Turkuun tutustumista, herkullista ruokaa, rentoa yhdessäoloa ja tovereihin tutustumista.

Tapahtuman ohjelma on tarkentunut sen verran, että aloitamme puolueemme entisen puheenjohtajan ja ulkoministerin, nuorisoliiton kunniajäsen Pertti Paasion alustuksella klo 18.00.

Lounaissuomalaisille pre-D-tour on myös kevään viimeinen yhteinen tapahtuma. Tulkaa siis hakemaan puhtia kesän tohinoihin toveriseurasta!

Tapahtuma on maksuton ja demarinuoret ympäri Suomen ovat mitä suurimmin tervetulleita. Ohjelma tarkentuu huhtikuun aikana.

Ilmoittautuminen pre-D-touriin tapahtuu tämän Facebook-tapahtumasivun kautta.

Perjantain ja lauantain väliseksi yöksi on tarjolla myös yöpymismahdollisuus. Majoittuminen maksaa 30 euroa/hlö. Majoitustarpeesta ilmoitetaan D-tour -tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Nähdään kevään turkulaisimmassa tapahtumassa!

 

255658_10151559341323077_1451799515_n