mikkel

Olen Mikkel Näkkäläjärvi, 25-vuotias saamelaisnuori, poromiehen poika ja jääkiekkomies Inarista. Nykyään asun Rovaniemellä ja opiskelen johtamista ja konetekniikkaa. Kipinän yhteiskunnallisiin asioihin antoi aikanaan talouskriisi, joka iski kovaa Suomeenkin. Kasvanut työttömyys ja lisääntynyt rasismi saivat ajattelemaan, että pitää lähteä itsekin tekemään.

Demarinuoriin lähdin opiskelujen alkuaikoina, kun kiinnostuin yhteiskunnallisista asioista enemmän. Olen tiettävästi sukuni ensimmäinen demari. En ole tullut mukaan perinteisintä reittiä vaan olen kulkenut oman tieni.

Olen toiminut kaksi vuotta Demarinuorten varapuheenjohtajana ja vetänyt nuorisoliiton kansainvälistä toimintaa. Aiemmin olen hoitanut valtakunnallisen liiton poliittista vaikuttamista SAMOKissa. Viime syksynä osallistuin YK:n yleiskokoukseen Suomen nuorisodelegaattina ja pidin puheen, jossa käsittelin feminismiä sekä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

Halu vaikuttaa tulevaisuuden puolesta on kasvanut koko ajan. Haluan, että Demarinuoret on aktiivisesti koko maassa toimiva, kasvava ja edistyksellinen nuorisojärjestö. Nyt on aika panostaa yhä vahvemmin järjestön kehittämiseen ja Demarinuorten aktiivien vahvempaan osallistamiseen. Demarinuorten puheenjohtaja on työ, jossa tarvitaan monipuolista osaamista. Hyvä puheenjohtaja on aidosti läsnä, vaalii yhteistyötä sekä luottaa, jakaa vastuuta ja osallistaa ihmiset mukaan. Tällainen pyrin olemaan elämässäni joka päivä.

Näistä syistä olen ehdolla Demarinuorten puheenjohtajaksi. Nähdään ja ollaan yhteyksissä! Minut saa kutsua aina kylään.

Terkuin,

Mikkel

Nettisivut: www.mikkel.fi
Facebook: www.facebook.com/nakkalajarvimikkel
Twitter & Instagram & Snapchat: @nakkalajarvi