Tervehdys täältä Nokialta!

Vuosi on alkanut toiminnantäyteisesti. Presidentinvaalit veivät kansan huomion alkuvuodesta. SDP:n ehdokas Tuula Haatainen piti kampanjassaan esillä tulevaisuuden turvallisuushaasteita, kuten ilmastonmuutosta. Kampanjan paras anti oli vastuun jakaminen rohkeasti myös nuorille. Nyt tulos oli vaatimaton, mutta uskon näiden teemojen näkyvän positiivisesti jatkossa.

Eduskunta aloittaa kevätkautensa mm. soten ja aktiivimallin parissa. Jälkimmäinen on tuonut julkiseen keskusteluun kovaa vastakkainasettelua. Hyvän talouskehityksen olisi syytä näkyä kaikille.

Maakuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia, ja ehdokkaat olisi kohta löydettävä. Asetankin tavoitteeksi, että niin Pohjanmaalla, Keski-Suomessa kuin Pirkanmaalla saadaan vähintään yksi nuori näissä vaaleissa läpi.

Länsi-Suomen Demarinuoret jatkavat siitä mihin viime vuonna jäivät. Kaikilla kolmella alueella on vahva edustus piirihallituksessa, ja aktiivien määrää pyritään lisäämään. Liiton tapahtumissa pyrimme olemaan parhaiten edustettujen piirien joukossa. Lähestyvä liittokokous tekee keväästä entistä mielenkiintoisemman.

Hyvää kevään odotusta!

Jonne Nurmi