Tampereen Demarinuorten toiminnallinen vuosi alkoi helmikuun alussa Kaiken kansan vapputoria koskevalla suunnittelupalaverilla Turvan saunatilassa. Kokoonnuimme pirkanmaalaisten SAK Nuorten, Hämeen Vasemmistonuorten ja tietysti Tampereen Demarinuorten (tuttavallisemmin TD:n) voimin kehittelemään vappupäiväksi kaavailtua, kokonaan nuorten suunnittelemaa tapahtumaa. Kevään mittaan tapasimme suunnittelun merkeissä useamminkin.

Helmikuun ensimmäisenä tiistaina oli hauskaa, sillä tämän illan vietimme hohtokeilaten. Helmikuun 13. päivänä TD oli mukana Rekrytorilla Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Rekrytoria kuvataan Pirkanmaan suurimmaksi työn ja tekijöiden kohtaamispaikaksi. Tampereen Demarinuorten pisteellä käyneillä oli mahdollisuus pyörittää pyörää, joka leikkimielisesti määritti pyörittäjän ammatillisen tulevaisuuden.

Maaliskuun ensimmäisen tiistain vietimme kahvila Valossa vapaamuotoisesti jutellen.

Huhtikuun ensimmäisenä tiistaina kokoonnuimme Ravintola Artturiin kuuntelemaan Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Sanna Marinin tilannekatsausta.

Toukokuun ensimmäisenä päivänä eli vappupäivänä järjestimme Väinö Linnan aukiolla Kaiken kansan vapputorin. Tapahtumassa esiintyi Janne Laurila ja Tuhlaajapojat. Lapsilla oli mahdollisuus tavata Halisko –maskotti sekä osallistua temppurataan ja ongintaan. Tarjosimme paikan päällä maksuttomia munkkeja, mehua ja kahvia. Päivä oli ikimuistoinen, mutta myös jännittävä ja innostava. Ehkä ensi vuonna tapaamme samoissa merkeissä;)

Kesäloman aikana saatoit tavata Tampereen Demarinuoria heinä- ja elokuun ensimmäisenä maanantaina Maalaismarkkinoilla Tampereen Keskustorilla tai Pirkanmaan kunnissa Jäätelökesä –kiertueella.

Kesälomaa viettänyt yhdistys avasi syyskautensa Hämeenpuiston Puistofiestassa elokuun 11. päivä. Puistofiestassa Tampereen Demarinuoret leikitti lapsia renkaanheittopelillä ja loihti heille kasvomaalauksia. Lisäksi TD tarjosi auringon hellimänä päivänä ohikulkijoille jäätelöä.

Kevät on ollut varsin tapahtumarikasta aikaa. Tavoitteenamme onkin, että syksy on täynnä yhtä aktiivista, hauskaa, mukaansatempaavaa ja iloista toimintaa! Ilmoitamme tulevista tapahtumistamme sekä nettisivujemme että Facebook –sivujemme kautta, joten pysythän kuulolla!

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja lämpöistä syksyn alkua!

Kuva_web

Inna Rokosa
Puheenjohtaja
Tampereen Demarinuoret
inna.rokosa@gmail.com