Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n liittohallitus valitsi Lippu-lehden päätoimittajaksi lahtelaisen Maria Rytkösen. Rytkönen työskentelee SDP:n eduskuntaryhmässä poliittisena avustajana ja on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

– Demarinuorilla on edistyksellinen ja vahva poliittinen ohjelma. Lippu-lehden tulee kuvastaa sukupolvemme sosialidemokraattisen liikkeen yhteiskunta-analyysia ja tavoitettamme. Toivon vahvistavani Lipun asemaa uskottavana yhteiskunnallisena keskustelijana ja jäsenistön näköisenä keskustelukanavana. Politiikka ei ole erotettavissa elämästä tai kulttuurista, vaan meidän on annettava ihmisten nähdä, mitä on olla demarinuori. Lippu on parhaimmillaan jäsenistöä yhdistävä tekijä, johon moni nuori haluaa samaistua, sanoo päätoimittaja Rytkönen.

Lippu on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Demarinuorten jäsenlehti. Lippu-lehden päätoimittajakausi on kaksivuotinen. Rytkösen edeltäjänä päätoimittajan tehtävässä toimi raumalainen Essi Virtanen.

Lisätiedot:

Mikkel Näkkäläjärvi
Puheenjohtaja

040 076 5002
mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi