Savo-Karjalan Demarinuoret tukee Rasmus Keinästä Demarinuorten liittohallitukseen. Asiasta päätettiin lauantaina 28.4.2018 Joensuussa järjestetyssä kevätkokouksessa.

Rasmus on 17-vuotias lukiolainen Kuopiosta ja hän toimii Savo-Karjalan Demarinuorten varapuheenjohtajana. Hän oli viime vuonna mukana kirjoittamassa Suomen uutta itsenäisyysjulistusta seuraavaksi sadaksi vuodeksi.  

Olen ollut Demarinuorten jäsenenä nyt noin vuoden ja nauttinut joka hetkestä. Olen oppinut valtavasti, tutustunut mahtaviin ihmisiin ympäri Suomen ja päässyt keskustelemaan mitä mielenkiintoisimmista asioista loistavassa seurassa. Siksi haluan olla mukana rakentamassa meitä entistä hienompaa yhteisöä. Haluan tehdä töitä sen eteen, että Demarinuoret on ei vähempää kuin Suomen paras poliittinen nuorisojärjestö ja tarjota liittohallitukseen uutta ja nuorta näkökulmaa, kokemusta pitkien etäisyyksien piiristä sekä roimasti intoa.”, sanoo Rasmus Keinänen.

“Rasmus on iloinen, rempseä ja aikaansaava aktiivinen nuori, jonka kanssa jokainen tulee toimeen. Hän on päättäväinen tulevaisuuden rakentaja ja hänen asiantuntemus on juuri sitä mitä Demarinuorten liittohallitus tarvitsee”, hehkuttaa piirin puheenjohtaja Jenni Mainonen.

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXVII liittokokous järjestetään Turussa 8.-10.6.2018. Demarinuoret kokoontuvat Turkuun päättämään niin Demarinuorten poliittisista linjoista kuin henkilövalinnoistakin.

 

Lisätiedot

puheenjohtaja Jenni Mainonen

p. 050 563 6325

 

ehdokas Rasmus Keinänen

p. 044 592 2799