Hei sinä Demarinuori!

Luet juuri meidän piirin oma jäsenviestiä. Se lähetetään sähköpostitse kaikille Savo-Karjalan alueen Demarinuorten jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosia nettisivujemme kautta, jotta viestit saavuttavat sinut jatkossakin!  Informaatiota toiminnastamme löydät nettisivuilta www.savokarjalandemarinuoret.fi

Vaikka mitä toimintaa on suunnitteilla alueella ja valtakunnallisesti! Tämän lisäksi syksyä vauhdittaa ylioppilaskunnissa ja opiskelijakunnissa käytävät edustajistovaalit.  Toivottavasti nähdään tapahtumissa juuri Sinun kanssa. Lue näistä ja monesta muuta enemmän alta.

Ja joko seuraat meitä Facebookissa? Jos et, niin tee se nyt www.facebook.com/savokarjalandemarinuoret

Järjestösihteeri lomailee ensi viikon (2.-9.10.)! Olen taas toimistolla tavattavissa tiistaina klo 10.10. klo 09!

Tässä viestissä,

  1. Ylioppilaskunnan ja opiskelijakunnan edustajistovaalit syksyllä 2017
  2. Kuopio: Uusien ilta teemalla ”Pullaa ja politiikkaa” ke 11.10.
  3. Syyskokous Tahkolla 24.-25.11.
  4. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu!
  5. Muita tulevia tapahtumia!

 

1. Ylioppilaskunnan ja opiskelijakunnan edustajistovaalit syksyllä 2017

Nyt tarvitaan ihan jokaisen apua, liikenisikö sinulta ihan muutama minuutti aikaasi?

Tosiaan nyt syksyllä käydään edustajistovaalit sekä yliopistolla että ammattikorkeakoulussa. Niissä siis valitaan edustajisto, joka käyttää ylioppilaskunnan tai opiskelijakunnan ylintä päätäntävaltaa. Olisi erittäin tärkeää, että meillä nuorilla & opiskelijoilla olisi mahdollisimman suuri lista näissä vaaleissa. Asia, johon juuri SINUN apua tarvitaan on ehdokashankinta.

Tunnetko jonkun, joka opiskelee yliopistossa (Joensuussa, Kuopiossa tai Savonlinnassa) tai ammattikorkeakoulussa (Joensuussa tai Kuopiossa? Mikäli vastasit kyllä, voisitko pyytää häntä mukaan edarivaaleihin meidän listalle? Tai vaihtoehtoisesti voit vinkata hänestä järjestösihteerille ja me pyydämme häntä mukaan!

Kiitos apusi on korvaamaton <3

 

2. Kuopio: Uusien ilta teemalla ”Pullaa ja politiikkaa” ke 11.10.

Kuopion Demarinuorten syyskauden uusien illassa on luvassa pullan tuoksua, uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia keskusteluita! Kai juuri Sinä pääset paikan päälle?

Joten merkkaa kalenteriin meidän nuorten uusien ilta, joka on keskiviikkona 11.10. klo 17-19 Kuopion Työväenyhdistyksen kokoustilassa Torpan kellarissa (os. Käsityöntie 24 B). Pullaa ja politiikkaa -uusien ilta on avoin kaikille jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Mikä paras, se on myös ilmainen! Joten ota kaverit mukaan ja tule mukaan!

 

3. Piirin syyskokous Tahkolla 24.-25.11.  

Savo-Karjalan Demarinuoret valtaavat Tahkon marraskuussa, tulethan sinä mukaan? Mikä upea politiikan superviikonloppu tulossa Tahkolla! Nimittäin sekä Savo-Karjalan Demarinuoret, että Savo-Karjalan Demarit pitävät omat syyskokouksensa siellä! Tätä et halua missata, joten kalenteri esiin ja ilmoittautumaan.

Joten ilmoittaudu mukaan Savo-Karjalan Demarinuorten syyskokoukseen! Se pidetään Tahkolla pe 24.11. klo. 17:00. Kokouksen jälkeen osallistumme seminaariin, jossa vierailee SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen! Lauantaina otamme osaa Savo-Karjalan sosialidemokraattien piirikokoukseen!

Syyspiirikokouksen esityslistalla sääntömääräiset asiat, kuten ensi vuoden toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta päättäminen. Kokouksessa valitaan myös ensi vuoden piirihallitus sekä piirin puheenjohtajat!

Tapahtuma on ilmainen kaikille jäsenille (sis. matkat, majoituksen, ruuat ja ohjelman). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.10. mennessä osoitteessa: https://goo.gl/forms/Ya3grMJix59nbas72

Ota yhteyttä järjestösihteeri Noora Kettuseen (noora.kettunen(a)demarinuoret.fi tai p. 040 4846 774) mikäli sinulla on jotain kysyttävää!

 

4. Tue toimintaa ja maksa jäsenmaksu!

SKDN Jäsenmaksu 2017

Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana!

 

5. Muita tulevia tapahtumia!

29.9.-1.10.  TAMPERE: Tulevaisuuden Tekijät III

13.10. JOENSUU: Punkkua ja politiikkaa: Uusien ja nuorten valtuutettujen tenttaus klo 17-19, paikka TBC

17.10. TEEMAPÄIVÄ: Asunnottomien yö (lisätietoja tulossa!)

22.10. klo 15 JOENSUUN Työväenyhdistyksen syyskokous

23.10. klo 17:30-19 JOENSUU: TSL ja Demarinuoret: Älypuhelimen käyttöopetus

26.10. klo 17:30-19 JOENSUU: TSL ja Demarinuoret: Tablettien käyttöopetus

28.10. JOENSUU: Halloween + uusien ilta

klo 14-16 Halloween bileet

klo 17 Uusien ilta

6.11. JOENSUU: Demarinuorten Brexit -keskustelutilaisuus & syyskokous

8.11.  ISYY Edarivaalien varsinainen äänestyspäivä

9.11. TEEMAPÄIVÄ: Kristalliyö (lisätietoja tulossa!)

10.11. TEEMAPÄIVÄ: Nenäpäivä (lisätietoja tulossa!)