demarinuoret

Hei SINÄ Demarinuori!

Luet juuri meidän piirin oma jäsenviestiä. Se lähetetään sähköpostitse kaikille Savo-Karjalan alueen Demarinuorten jäsenille.

Joulukuun on siis saapunut ja vuoden kiireet alkavat helpottaa! Kiitos kaikille jo nyt tästä vuodesta, olemme tehneet, vaikka mitä ja osallistuneet kaksiin eri vaaleihn. Joulukuu tietää pikkujouluja, joista tarkemmin tietoa alta. Järjestösihteeri lomailee 18.12.-7.1., jolloin toimisto on suljettu. Toivottavasti nähdään vielä ennen lomia tapahtumissa, juuri SINUN kanssa!

Ja joko seuraat meitä Facebookissa? Jos et, niin tee se nyt www.facebook.com/savokarjalandemarinuoret

 

Tästä viestistä löydät tietoa,

  1. Ensi vuoden johtotähdet
  2. Pikkujoulut Joensuussa
  3. Terveisiä osastoista!
  4. Tulevia tapahtumia    

 

  1. Ensi vuoden johtotähdet

Savo-Karjalan Demarinuorten syyskokous pidettiin Nilsiässä Tahkolla 24.11.2017. Kokous linjasi tulevan vuoden toiminnasta ja päätti talousarviosta. Vuonna 2018 Savo-Karjalan Demarinuorten toiminnan painopisteet kietoutuvat kolmelle eri osa-alueelle; koulutustoiminta, vaalit ja järjestötoiminta.

Kokous valitsi myös Savo-Karjalan Demarinuorten puheenjohtajan yksimielisesti joensuulaisen Jenni Mainosen. Piirihallituksen jäseniksi valittiin Rasmus Keinänen (Kuopio), Juho Kettunen (Joensuu), Sini Sedig (Kuopio) ja Eetu Torkkeli (Joensuu). Varajäseneksi valittiin Anni Torni (Joensuu).

 

  1. Pikkujoulut Joensuussa

Jingle bells, jingle bells! Joulu tulee ja pikkujouluthan kuuluvat myös pakettiin! Demarinuorten pikkujoulut järjestetään keskiviikkona 13.12. klo 17 alkaen Joensuun Työväentalolla (Yläsatamakatu 7 B, 2 kerros). Tiedossa upeaa toveriseuraa, pientä naposteltavaa ja lautapelejä!

Järjestämme tarvittaessa kauempaa tuleville jäsenille majoitusta & maksamme matkakorvauksia halvimman julkisen liikenteen mukaan! Ota yhteyttä järjestösihteeriin, jos kiinnostuit viimeistään pe 8.12.!

 

  1. Terveisiä osastoista!

Joensuun Demarinuorten syyskokous valitsi maanantaina 6.11. tiukan äänestyksen päätteeksi vuoden 2018 puheenjohtajaksi 21-vuotiaan Juho Kettusen. Johtokuntaan tulevalle vuodelle valittiin lisäksi Nelli Siljander, Iiro Pyrhönen, Katja Kivivainio, Simo Rauma ja Anni Torni. Varalle valittiin Jenni Mainonen ja Eetu Torkkeli.

Kuopion Demarinuorten toimintaa ovat tänä vuonna upeasti vieneet eteenpäin Sini Sedig ja Rasmus Keinänen. Ensi vuodelle on jo nyt upeita suunnitelmia, joten lähde mukaan ja ota yhteyttä esim. järjestösihteeriin.

 

  1. Tulevia tapahtumia

Informaatiota toiminnastamme löydät nettisivuilta www.savokarjalandemarinuoret.fi

ti 5.12. klo 15-17:30             JOENSUU: Suomi 100 -kahvit Työväentalolla

ke 13.12. 11-13 & 14-16        JOENSUU: Työttömien ruokailut Majakalla (ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi järjestösihteeri Nooralle, noora.kettunen@demarinuoret.fi)

ke 13.12. klo 17                    JOENSUU: Pikkujoulut (kts. tarkemmat tiedot yltä)

la 16.12.                               KUOPIO: Tuula Haataisen presidentinvaalikampanjan avaus (ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi pirjo.hentela-aho@sdpkuopio.fi)

klo 11 kansalaistapaaminen Kuopion torilla

klo 15 Kampanja-avaus (Kuopion musiikkikeskus, kamarimusiikkisali)

 

Ensi vuonna on tiedossa, vaikka mitä upeaa ohjelmaa ja koulutuksia, joista nyt jo haluamme nyt jo mainostaa alla olevia, joten kalenteri esille!

 

23.-25.2. Demarinuorten tulevaisuuden tekijät liittokokouksessa, Nurmijärvellä. Koulutuksessa keskitytään liittokokoukseen ja päästään osallistumaan liittokokous simulaatioon.

 

15.-16.3. Vierailu eduskuntaan! Joensuun Työväenyhdistys järjestää matkan tutustumaan eduskuntaan ja me Demarinuoret lähdemme tietysti mukaan! Matkalla tavataan alueen kansanedustajia, ja kuuleman mukaa aikaa shoppailuun on myös varattu! Olemme varanneet matkalle kiintiön nuorille, joten pysy kuulolla ilmoittautumisen suhteen!

 

23.-25.3. Periferia talvirieha, Kuusamossa. Tiedossa liittokokoukseen valmistautumista yhdessä Kaakkois-Suomen ja Pohjois-Suomen Demarinuorten. Pääsemme myös yhdessä valloittamaan Kuusamon talvi-aktiviteetteja!

 

8.-10.6. Liittokokous, Turku. Koko vuoden suurin ja mahtavin tapahtuma! Tule mukaan linjamaan ja valitsemaan uusi liittojohto yhdessä 200 muun Demarinuoren kanssa Turkuun. Ilmoittautuminen Savo-Karjalan Demarinuorten delegaation alkaa heti tammikuussa, joten ole tarkkana tätä et halua missata!