Tervetuloa SDP:n järjestöpäiville Vantaalle lauantaista 14.3. sunnuntaihin 15.3.2020. Luvassa on avartavia puheenvuoroja, monipuolisia työpajoja sekä verkostoitumista iltaohjelman merkeissä. Järjestöpäivät on suunnattu kaikille aktiiveillemme, erityisesti kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneille tai kuntavaalikampanjan tekemisestä innostuville Demarinuorten jäsenille. Oma työpajalinjansa on myös kuntien kuntavaalipäälliköille. Järjestöpäivien koko ohjelma löytyy viestin liitteenä. HUOM! muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Scandic Helsinki Aviacongress

Järjestöpäivien tapahtumapaikka on Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa sijaitseva Scandic Aviacongress.  Tapahtumapaikan yhteydessä on myös hotelli. Osoite on Robert Huberin tie 4, Vantaa. Saapumisohjeet ja lisätietoja löydät täältä: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-helsinki-aviacongress

Osallistumismaksu

Demarinuorten ja SONK:n 35 hengen delegaation jäsenet eivät maksa osallistumismaksua.

Majoitus

Majoituksen osallistujat varaavat itse. 

Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, ja osallistujilta laskutetaan 25 euron omavastuu majoituksesta. Yhden hengen huonetta ei korvata.

Mikäli et tarvitse majoitusta, omavastuuta ei peritä.

Huoneen varaaminen

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSDP140320

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSDP140320 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta, yllä olevia yhteystietoja käyttämällä. Huoneet ovat varattavissa 29.2.2020 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Matkakulut

SDP korvaa Nuorisoliiton ja SONK:n kautta osallistuvien matkakulut julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Ohjelma

Tilaisuuden koko ohjelma on viestin liitteenä. (Muutokset mahdollisia.) Järjestöpäivien työpajat alkavat kaikille osallistujille yhteisen osuuden jälkeen lauantaina klo 15.15 ja jatkuvat iltaseitsemään asti. Tämän jälkeen luvassa on järjestöpäivien illallinen ja yhteistä illanvietto-ohjelmaa. Tämän vuoden järjestöpäiville on kutsuttu erikseen myös kaikki SDP:n vuoden 2019 eduskuntavaali- ja eurovaaliehdokkaat.

Työpajat jatkuvat sunnuntaina aamulla klo 9.00 ja jatkuvat klo 12.30 asti. Järjestöpäivät päättyvät sunnuntaina puoluesihteerin yhteenvetoon ja lounaaseen klo 13.

Viikonlopun ohjelma koostuu yhteisen ohjelman lisäksi viime kertaiseen tapaan neljästä eri teemakokonaisuudesta, joista jokainen osallistuja voi valita mieleisensä työpajat. Kysymme ilmoittautuneilta työpajavalinnat lähempänä tapahtumaa.

Hae mukaan Demarinuorten delegaatioon täältä!