Demarinuoret on mukana SDP:n jäsenristeilyllä 18.-19. tammikuuta 2014. Silja Europalle kokoontuu keskeisiä demarivaikuttajia ja aktiivisia jäseniä. Nuoret ovat tietenkin keskeinen osa tätä porukkaa.

Risteily on lähtölaukaus SDP:n eurovaalikampanjalle ja aihetta käsitellään Itämeren laineilla aamunkoittoon saakka. Laivalla kuullaan SDP:n eurovaaliehdokkaita, ministereitä, kansanedustajia sekä sisarjärjestöjen edustajia. Kuten risteilyillä yleensäkin, viihdekattaus on laaja eikä kukaan jää ilonpidosta paitsi.

Risteilylle lähdetään lauantaina 18.1.2014 klo 18.30 Helsingin Länsisatamasta (Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki). Paluu Helsinkiin tapahtuu sunnuntaina 19.1. klo 16.00. Matkalla on mahdollisuus tutustua Tallinnan kulttuuritarjontaan sunnuntaina klo 8-12 välisenä aikana.

Demarinuoret varaa jäsenilleen 40 hengen edullisen kiintiön. HUOM! Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Risteilyn hinta on 60 euroa ja se pitää sisällään matkan, hyttipaikan, lauantain buffet illallisen sekä sunnuntain buffetlounaan. Korvaamme myös kotimaan matkakulut edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Huomioithan, että perimme ilmoittautumisen päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. 15. joulukuuta jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysimääräinen osallistumismaksun hinta. Viime hetken sairastumistapauksissa edellytämme lääkärintodistusta.

Muistathan varata passin mukaan risteilylle!

RISTEILYN KIINTIÖ ON TÄYNNÄ, ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!