Lähde mukaan SDP:n kuntapäiville 30.-31.10.2021 Demarinuorten kiintiössä!

SDP:n Kuntapäivät järjestetään 30.-31.10.2021 Vantaalla Scandic Aviacongressissa.
Demarinuorille on varattu tapahtumaan 30 osallistujan kiintiö, johon voit ilmoittautua tällä lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, toimi siis nopeasti!

Hinta: Nuorisokiintiön kautta ilmoittautuneille tapahtuma (sis. ohjelman, ruokailut ja materiaalin) on maksuton. Nuorisoliiton kautta mahdollisuus hankkia majoitus 30 euron hintaan. Matkakulut korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Ilmoittautuminen Demarinuorten kiintiöön 15.10.2021 klo 12 mennessä tällä lomakkeella.

Kuntapäivät pähkinänkuoressa:
Milloin ja missä: 30.-31.10.2021 Vantaa, Scandic Aviacongress
Kenelle: Kuntapäättäjille, aluevaaliehdokkaille ja kaikille puolueaktiiveille. Mitä isompi porukka koossa, sitä opettavaisempi ja hauskempi viikonloppu on edessä.
Mitä on luvassa: Aluksi kuulemme puheenvuorot SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marinilta, Kevan toimitusjohtaja Jaakko Kianderilta, ohjelmajohtaja Saara Vauramolta (Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021), eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanilta ja puoluesihteeri Antton Rönnholmilta. Yhteisen osuuden jälkeen jakaannumme työpajoihin oman valinnan mukaan. Sunnuntaina kokoonnumme lopuksi yhteen ja silloin kuulemme kuntaministeri Sirpa Paateron puheenvuoron.

Millaisia työpajoja on luvassa: Kuntapäivät koostuu viidestä eri teemakokonaisuudesta: 1) Tulevaisuuden kunta, 2) Kunta-alan kuulumiset, 3) Aluevaalit, 4) Vaikuttava poliittinen viestijä sekä 5) Jotain muuta. Voit viettää lauantain kuntapolitiikan parissa ja vaihtaa sunnuntaiksi aluevaaleihin tai keskittyä kehittymään vaikuttavana poliittisena viestijänä. Päätös on sinun!

Mitä saan mukaan: Innostusta, ideoita ja työkaluja tekemiseen. Haastamista, herättelyä ja tuoreita ajatuksia. Uusia ja vanhoja tuttavuuksia.