Kaksi turkulaista Demarinuorta on ehdolla Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä seurakuntavaaleissa. Milla Granlund, 28, on ehdolla Turun Tuomiokirkkoseurakunnassa ja Piia Noronen, 24, on ehdolla Turun Mikaelinseurakunnassa.

Millan vaaliteesit löytyvät tästä:

”Kirkko on Meidän”

 Milla Granlund ehdolla tekemään kirkon tulevaisuutta!

Milla Granlund 28-vuotias ravintola-alan ammattilainen sekä viittä vaille valmis restonomi, syntyperäinen kaarinalainen, nykyisin turkulainen. Milla on aktiivinen Demarinuori sekä Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden liittohallituksen jäsen.

Millalle kirkko edustaa yhteisöllisyyttä, jokaisen hyväksymistä omana itsenään sekä hyvän tekemistä läpi ihmisen elinkaaren.

”Kirkkoon jokainen saa tulla sellaisena kuin on. Kirkkoni pitää huolta jokaisesta, kirkossani ei ole suvaitsemattomuutta vaan katsotaan tulevaisuuteen. Minun kirkossani arvostetaan oikeudenmukaisuutta sekä tasa-arvoa”, kommentoi Milla.

Tehdään yhdessä kirkosta Meidän näköisemme! Millaa voi äänestää kirkkovaltuustoon numerolla 10 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 82.

millagranlund.wordpress.com

facebook.com/GranlundMilla

Piia Noronen on 24-vuotias turkulainen yliopisto-opiskelija ja pääluottamusmies yrityksessä Break Sokos Hotel Caribia. Hän on myös Demarinuorten liittohallituksen jäsen ja Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtaja.

Piialle tärkeitä arvoja jokapäiväisessä elämässä on toisten ihmisten kunnioittaminen ja heikommassa asemassa olevien ihmisten auttaminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia sekä olen allekirjoittanut Tulkaa kaikki ohjelman. Piia on ehdolla Turun Mikaelinkirkossa kirkkovaltuustoon numerolla 40 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 48.

Piian TOP4 vaaliteesit:

1. Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia
2. Suomessa on harkittava uudelleen kirkon ja valtion suhdetta toisiinsa
2) Suomessa on harkittava uudelleen valtion ja kirkon suhdetta toisiinsa
3) Ketään ei tule jättää yksin ja heikoimmista huolehdittava
4) Kaikki ovat kutsuttuja yhdenvertaisina seurakuntalaisina ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen yms. katsomatta tervetulleita seurakunnan toimintaan.

Voit seurata minua piianoronen.fi, Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/pages/Piia-Noronen/1520159428203604 ja Twitterissä @PiiaNoronen

Ennakkoäänestys järjestetään 27.-31.10.2014. Varsinainen vaalipäivä on isänpäivänä 9.11.

Piia Noronen ehdolla Turun Mikaelinseurakunnassa kirkkovaltuustoon numerolla 40 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 48.numerolla Milla Granlund ehdolla Turun Mikaelinkirkossa kirkkovaltuustoon numerolla 10 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 82.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piia Noronen (vas.) ja Milla Granlund ehdolla seurakuntaavaaleissa.