Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen PÄÄSIHTEERIÄ.

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle ja vastaa liiton taloudesta, hallinnosta sekä toiminnan kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös raportointiin ja varainhankintaan liittyviä tehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja hankkinut aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Jaat sosialidemokraattiset arvot ja tunnet Demarinuorten toiminnan ja toimintakentän. Sinulla on valmiudet toimia yhdistys- ja taloushallinnon parissa sekä koordinoida toiminnan suunnittelua. Kaikkien kanssa toimeentulevana ja päämäärätietoisena esihenkilönä hallitset myös henkilöstöhallinnon ja tunnet asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyvät erityispiirteet. Tunnistat ihmisten vahvuudet ja osaat ohjata ne parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja olet tottunut myös vastuullisiin projekteihin sekä niiden maaliin viemiseen.

Pääsihteerinä edustat Demarinuoria myös ulospäin. Hyödynnät ja laajennat olemassa olevia verkostojasi ja työskentelet mielelläsi sidosryhmien kanssa. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä haastavan työn politiikan näköalapaikalla osana asiantuntevaa ja yhteisöllistä työporukkaa. Saat tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa näkemyksiäsi, luoda uutta ja kehittää myös itseäsi ja ammattitaitoasi. Apuna ja tukena työssäsi on motivoitunut liittohallitus sekä iso joukko mahtavia aktiiveja ja jäseniä. Palkan lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhteen edut ja joustavan työajan.


Kiinnostuitko?
Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, olet etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi ja CV pdf-tiedostoina viimeistään 31.3. aikana sähköpostitse osoitteeseen mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi. Merkitse viestisi otsikoksi “Pääsihteeri”.

Liitä hakemuksesi yhteyteen lisäksi vastauksesi seuraavaan ennakkotehtävään:

Uusimman Nuorisobarometrin mukaan nuorten kiinnostus politiikkaa kohtaan on kasvussa, mutta toisaalta kiinnostus järjestötoimintaa ja perinteistä puoluetoimintaa kohtaan on laskussa. Kirjoita vapaamuotoinen teksti (pituudeltaan 0,5-1 sivua), jossa kerrot mitä tämä kehitys Demarinuorten näkökulmasta tarkoittaa ja millaisilla periaatteilla ja keinoilla siihen tulisi järjestössä lähteä vastaamaan seuraavien vuosien aikana.


Haastattelut tehtävään pyritään järjestämään 2.4. iltapäivällä ja illalla Helsingissä. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos kyseinen ajankohta ei sinulle sovi. Työ alkaa huhtikuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä antavat:

Mikkel Näkkäläjärvi
Puheenjohtaja, Demarinuoret
mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi
040 076 5002

Simo Rissanen
Pääsihteeri, Demarinuoret
simo.rissanen@demarinuoret.fi
050 466 9003