Sofia Nevalainen on valittu jatkokaudelle Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2017 piirin syyskokouksessa Vantaalla 5. marraskuuta 2016. Nevalainen on 21-vuotias loviisalainen Demarinuorten aktiivi ja toiminut piirin puheenjohtajana vuodesta 2016.

 

− Tulevan vuoden tärkeimpiä haasteita Uudenmaan Demarinuorille ovat kevään kuntavaaleissa menestyminen ja nuorten ehdokkaiden tukeminen sekä piirin varainhankinnan kehittäminen. Tavoitteena on saada jokaisesta kunnasta, joissa on nuoria ehdokkaita SDP:n listoilla, ainakin yksi nuori läpi kuntavaaleissa. Meillä on kaikki edellytykset lisätä nuorten valtuutettujen määrää Hämeen ja Uudenmaan vaalipiirien kunnissa, Nevalainen kertoo.

 

Uudenmaan Demarinuorten vuoden 2017 piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Tuukka Eronen (Tuusula), Lassi Hellgren (Kirkkonummi), Jesse Kareinen (Hyvinkää), Teemu Kokkonen (Vantaa), Mikael Kölhi (Hyvinkää), Emmi Lainpelto (Lahti), Heidi Miettinen (Espoo) ja Sami Salminen (Heinola). Varajäseniksi valittiin Kia Koskelin (Vantaa), Milena Virtanen (Lahti), Aki Saarikoski (Järvenpää) ja Juuso Vuorenmaa (Vantaa).

 

Uudenmaan Demarinuoret toimii Uudenmaan ja Hämeen vaalipiireissä. Ensi vuoden toiminnan painopisteiksi piirin syyskokouksessa asetettiin vuoden 2017 kuntavaalit sekä laadukas ja monipuolinen koulutus- ja tapahtumatoiminta.

 

Syyskokous julkaisu kannanoton nuorten työllisyyskummitoiminnan käyttöönotosta. Julkaisulausuman löydät täältä.

 

Lisätiedot:

 

Sofia Nevalainen

Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja

044 972 8066

sofia.nevalainen@live.fi