Itä-Suomen Demarinuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialuetta ovat Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Yhdistys etsii järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2013 alkaen.

Järjestösihteerin työkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännönjärjestelyihin liittyvät tehtävät. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja järjestelmällisyyttä. Hyvät ATK- taidot, kirjanpidon tuntemus sekä sosialidemokraattinen aatemaailma katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen (20h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Joensuussa, mutta työ sisältää jonkin verran matkustamista. Työhön perehdytetään elokuussa 2013. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi joko sähköpostitse puheenjohtaja Eveliina Reposelle (eve.reponen@gmail.com) tai postitse piiritoimistolle (Itä-Suomen Demarinuoret ry, Kauppakatu 32, 80100 Joensuu) 31.7.2013 mennessä.

Lisätiedot:
Eveliina Reponen
puheenjohtaja
Itä-Suomen Demarinuoret ry
045 112 6396 / eve.reponen@gmail.com

Miikka Lönnqvist
pääsihteeri
Sosialidemokraattiset Nuoret ry
050 542 0160 / miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi