Tervetuloa mukaan toimintaan!

Pohjois-Suomen Demarinuoret ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Sodankylän Unarin-Luusuassa 2.11.2013. Kokous alkaa klo 15 ja paikkana on Työläisnuorten Retkeilysäätiön Unarin Kämppäkarttano. Saapuminen Unariin tapahtuu jo perjantain aikana yhteiskyydityksillä sekä Oulusta että Rovaniemeltä ja lähtö sunnuntaina.

Syyskokouksessa päätetään Pohjois-Suomen Demarinuorten toiminnasta, sääntömuutoksista ja taloudesta vuodelle 2014. Toimintasuunnitelma-esitykset ja/tai talousarvioesitykset saat järjestösihteeri Kauko Keskisärkältä. Asialista pitäisi löytyä sähköpostistasi. Mikäli niin ei ole, ota yhteys järjestösihteeriin.

Pohjois-Suomen Demarinuoret ry ei halua poliittisen toiminnan olevan pelkkää pönötystä ja siksi tämänkin kokouksen yhteyteen on järjestetty myös muuta ohjelmaa viikonlopun aikana Kannanotto!-koulutuksen muodossa. Koulutuksessa tehdään yhdessä 2-3 kannanottoa sekä valitaan sopivat mediat kannanotolle ja luodaan  vastauspatteristo.

Kokoukseen tullaan ensisijaisesti yhteiskyydityksillä mutta mikäli yhteiskyyditys ei paikkakunnallasi ole mahdollinen niin paikalle tullaan halvimman mukaan. Jos tarvitset junalippuja, ota yhteys Kauko Keskisärkkään. Mukaan kannattaa tulla vaikka vain katselemaan meininkiä ja tutustumaan muihin! Hyvä mökkiviikonloppu tulossa!

Tapahtuman hinta on 25 euroa. Ilmoitathan tulostasi tapahtumaan järjestösihteerille sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 30.10!

Unarin Kämppakartanon löydät ajamalla Rovaniemi-Kittilä-Muonio tieltä numero 79 Meltauksessa oikealle Unarintielle numero 952. Aja tätä n. 30 km ja ohitat oikealle kääntyvän Niesintien risteyksen. Kohta tulee oikealle viitta Tuulastie. Kämppäkartano ja sen Tuulastupa on tässä risteyksessä oleva punasävyinen hirsitalo. Toinen tontilla oleva rakennus on Tuulaspirtti.

Parempi, joskin muutaman kilometrin pitempi reitti on Rovaniemeltä 4-tietä Ivalon suuntaan noin 60 km. Tiainen -nimisestä kylästä tie vasemmalle, viitassa on teksti Niesi 22 ja Unarin-Luusua 36.

unarikartta