Mitä raha on? Kannattaako Suomen pysyä euroalueessa? Miten harjoitetaan ekologisesti kestävää kaupunkipolitiikkaa? Miten Suomi saadaan osaksi eturintamaa vihreässä teknologiassa ja digitaalisessa taloudessa?

Jos olet miettinyt edellä mainittuja kysymyksiä, niin kannattaa hakea ajatuspaja Kalevi Sorsa -säätiön ja Demarinuorten talouspoliittisen kesäkouluun 2016. Kolmipäiväinen kesäkoulu järjestetään Kauniaisten Työväen Akatemiassa. Kesäkoulu käynnistetään perjantaina 10.6 klo 11 ja loppuu sunnuntaina 12.6 klo 15.

Kesäkoulun tarkoitus on rohkaista uutta vaikuttajasukupolvea talouspoliittiseen tiedonhankintaan ja -tuotantoon, rakentaa talouspoliittista keskusteluverkostoa sekä antaa työtakaluja kestävän ja oikeudenmukaisen digitaalisen talouden rakentamiseen.
Kesäkoulu rakentuu kolmesta teemasta, jotka liittyvät rahatalouteen, ekologisesti kestävään talouteen sekä digitalisaatioon. Talouspoliittisen kesäkoulun avaa professori Lars P. Syll Malmön yliopistosta, jonka blogi (https://larspsyll.wordpress.com/) on yksi maailman seuratuimmista talousblogeista.

Kesäkoulu on osallistujille maksuton, ja se tarjoaa osallistujille matkakorvaukset (halvimman julkisen kulkuvälineen mukaan), majoituksen sekä ruokailut. Osallistujilta edellytetään kiinnostusta talouspoliittiseen päätöksentekoon sekä osallistumista koko tapahtuman ohjelmaan. Kesäkouluun hyväksytään noin 20 osallistujaa.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 10.4 mennessä osoitteeseen info@sorsafoundation.fi.