Demarinuoret etsii joukkoonsa POLIITTISTA SUUNNITTELIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Poliittinen suunnittelija vastaa Demarinuorten poliittisen sisällön suunnittelusta ja valmistelusta sekä kampanjoista yhdessä puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Työhön sisältyy myös mm. Demarinuorten osallistamistoimien koordinointia, poliittisten sisältöjen, kannanottojen ja asiakirjojen valmistelua sekä Demarinuorten kansainväliseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kiinnostusta politiikan tekemiseen ja viestintään, kokemusta järjestötoiminnasta, intoa kehittää Demarinuorten poliittista vaikuttavuutta sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työ vaatii lisäksi oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektien sekä hankkeiden johtamiseen. Eduksi katsomme kokemuksen poliittisten sisältöjen valmistelusta ja kansainvälisestä toiminnasta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeintä tehtävään on innostunut asenne ja halu oppia uutta!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun ja puhelinedun.

Tehtävä on kokoaikainen (35h/vko). Työsuhteessa noudatetaan Sosialidemokraattisen työnantajayhdistys STY ry:n  ja järjestötoimitsijain liitto JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy TES:n palkkataulukon mukaisesti ja on n. 2400e/kk. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Päätoiminen työpitse sijaitsee Hakaniemessä Ympyrätalolla, mutta tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 7.1.2024 aikana pääsihteerille osoitteeseen sara.salonen@demarinuoret.fi. Pyydämme sinua kertomaan hakemuksessasi, mitkä ovat mielestäsi Demarinuorten tärkeimmät ajankohtaiset poliittiset tehtävät vuonna 2024. Otsikoi viestisi “Poliittinen suunnittelija”. 

Työhaastattelut järjestetään viikolla 2 (Alustavasti ti ja to). Toivomme, että tehtävään valittava henkilö voi aloittaa tehtävään perehtymisen jo tammikuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri:

Sara Salonen
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 4839976